skillingegänget i lund, fortfarande

jag måste bara nämna en grej innan jag börjar blogga om dagen. eller tvp grejer; ena har blivit nerskriven innan och det är att jag har SÅ svårt för nicoles tangentbord på henns laptop, den är mini och fingrarna står och gnider sig mot varandra medan man skriver. det tar en minut att skriva en mening och jag känner mig lika smidig som min pappa när han ska försöka sig på att skriva ett mail.

den andra saken är att nicole har gått ner till emelie för att hämta sin kamerasladd, så det blir kanske några bilder som kan läggas upp på bloggen. min kamera är fortfarande död och kameran på mobilen är sugig, den fokuserar i flera sekunder innan den trycker av och då är det redan för sent, inga kodak-moments med andra ord, men nicoles mobil duger fin-fint.

det tredje är att nicole istället för att säga Gunnesbo, som det så fint heter (det som står på buss nummer 4), säger gunnesbro. jag lovar att hon tror att det är typ nån Gun och hennes bro som området är uppkallat efter, men det är fel. en annan anmärkningsvärd grej är att hon och jag pratade om andrahandsbokhandeln och hon snackade på om nån snubbe som hade kommit in och pratat om scener ur Skilling-gänget. SKILLING!!! jag dör haha. saken var den att jag inte heller riktigt kunde komma på vad dom hette, men skilling-gänget lät bara fel, till slut kom vi på att dom hette Killing-gänget, men vi har inte en aning om hur det uttalas. Killing som i kille eller killing som i kjol?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0