eurovision bosnien

nörden som jag är så måste jag bara posta lite klipps här. är inte helt nöjd med svenska bidraget, men här är bosniens bidrag.
 
Regina -bistra voda

mjoo, helt okej. lite väl mycket marschmusik över det, men blir bra i refrängen och sådär ah-mysigt-vill-åka-till-BiH-NU. det är typ LITE, okej lite mer, Panic at the disco-styling över dom också, men alla får väl inspireras. dock var Laka bättre och mycket mer originell när han tävlade för bosnien förra året. okej var tvungen att youtuba laka.

 

guuuud laka är så jävla övermysig!! typ överskott på mysighet. hittade den här nya videon och den är ju för fiiiiiiinn asså. massa konstiga blandningar, mycket bosnien över det hela med kakätande tanter, bosniska bönder, folkdans och laka och hans crazy syrra. laka är fööör gullig när han sitter och käkar banan. *blir tårögd* av stolthet när jag sitter här nu och kollar, fan vad fint han representerade bosnien. och måste nog säga att laka, hari och dino har varit de bästa bosniska bidragen. åh laka, så genuint jävla fin och rolig. alla bosnier outthere som tyckte han sög och "skämde ut" bosnien bör dra ut huvvet ur arslet snarast eller möjligtvis återgå till sin Seka-musik. helst tyst. och så att det inte märks.

POKUUUSAAAAT CU DA TE POOOOOLJUBIM A TI SE PRAVII LUUUUUUUUUUDA!!

Kommentarer
Postat av: Jajce...JA

haha sto se Davor ofuco...a nekad bio face.

Svirao u AG prije rata...sve se koke uspalile



Imas pravo, Laka je orginalniji

2009-03-15 @ 14:39:06
Postat av: magzzzaa

cuj jajce? :)



pojma nemam kako je izgledao prije, ali vjerujem ti haha :D

2009-03-15 @ 15:33:27
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Catja

Hej hej! Sitter o söker för fullt på nätet efter olika journalistutbildningar och såg att du pluggar i Kalmar, stämmer det? vore superschysst om du orkade maila mig på [email protected]. Skulle vilja fråga lite grann om utbildningen. Tusen tack!

2009-03-16 @ 00:03:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0