jag och handduken

jag sitter här och funderar på om jag ska våga klippa mig själv. bara toppa. det borde inte vara för svårt. bara någon centimeter. jag har fan inte råd att gå till frisören, kul att lägga ut 400spänn på en klippning som inte ens är en klippning utan en toppning. näää inte skoj va.

idag på spinningen svettades jag som en gris. luftkonditioneringen pustade förbi mig varje gång och jag fick inte det minsta kalluft på mig, så där satt jag med tofsen, som hade flugit fram, fastklistrad i pannan. mycket mysigt. jag började nästan skämmas för min svettproduktion men så tänkte jag att det är fan lika bra så kanske man ser lite resultat av den här spinningen.

nähe, nu tänkte jag gå och färga håret. det slog mig att jag hade världens fetaste utväxt när jag kollade på londonbilderna. allstå ingen lyster som helst i håret och hela håret ser så urtävttat ut, som ett kasst lakan typ.

nu sticker jag.

just det ja. en sista sak. jag började dricka järnsaft för två veckor sedan, man tar typ två skedar om dagen, och jag är såå mycket piggare. i vanliga fall hade jag däckat för länge sen och vägrat färga håret så här dags men nu ba pepp och energi. okej, inte överdrivet mycket energi, men för att vara jag så är det mycket bra. så brudar, satsa på järntabletter eller annat järngrejskost om ni känner er hängiga.

Kommentarer
Postat av: Gabz

Jag kanske också borde dricka järnsaft =) ee konstant komiranaa o trött.

2009-03-06 @ 18:54:56
Postat av: ALICIA - shopping & foto

kolla gärna min blogg om du har lust =)

2009-03-06 @ 19:05:23
URL: http://aliciaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0