en macka

ahhh vaknade för en halvtimma sen och det var ett sånt soft uppvaknande eftersom jag visste att det var lördag. lite tråkigt väder, men NÄR är det fint väder i sverige? lika bra att acceptera att man måste åka utomlands för att beundra solen.

jag ska käka frukost strax och sedan ska jag och idahoe på ett spinningpass, trots att det är lördag. jajjamän, lika bra att passa på när man har tid och inte gör något annat. men så slog det mig precis, sen exakt när blev jag en person som "passar på" att göra saker?? ett mysterium. kanske sånt som kommer med åldern.

gud asså ibland är jag ba för bra!! som typ igår. vi gick på stan efter föreläsningen, sedan till systemet där jag fungerar som utköpare (köpa-ut:are?) och efteråt stack jag faktiskt hem eftersom jag inte pallade mer shopping, även om jag inte hade köpt något, men shoppingfynden sedan london har fortfarande hållt i sig så därför har jag inget shoppingsug alls. men iaf, jag stack hem som sagt, degade tre timmar i soffan, sedan tog jag tag i lite grejer. stack först till maxi och ica, fyllde kylskåpet, köpte tidningar (SÅ myyssss, älska tidningslukten!), tömde alla papperskorgar hemma, slängde en massa grejer, tömde äntligen londonväskorna och röjde undan allt sånt, diskade, gjorde lite mat, knöt ihop min hyacint för att den inte skulle falla överbord helt och hållet och satte mig sedan och mös med tidningarna. och efter allt det här så kände ja ba fan vad skönt att bo själv, att ha alla mina prylar runt omkring mig som gör mig glad, göra hur jag vill, när jag vill och allt var allmänt pepp. ja så det var min softa fredag det. mycket egokänslor gör det bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0