nähe nu ska jag väl ändå äta

haha har precis kommit hem från spinningen och maxi och gjorde det första jag trodde jag skulle göra men ändå inte och ändå gjorde jag det, dvs satte mig i soffan i gympakläderna och power:ade datan och nu är jag här och ooooorkar verkligen inte ens värma upp mammas mat (prasa mmmm) och inte orka duscha med mitt nya schampo. i vanliga fall är det ju asmysigt att duscha speciellt med nya produkter men nu ba pallar inte.

vet ni att jag har bokat tre tvättider den senaste veckan och inte tagit en enda. på onsdag ska jag tvätta är det tänkt, hoppas bara man pallar gå upp när det är sovmorgon hihi.

förresten, alla yasmin-förespråkare; jag har pillrena i mitt ägo nu!! jag är såå positivt inställd till dom. det känns bara surt att behöva vara en försökskanin i ytterligare tre månader, därför måste dom här funka. dessutom blev jag tjock och ledsen av dom andra pillrena jag hade, är fortfarande halvtjock (jo det märks på byxor och annat) men inte ledsen längre för ikväll slopar jag pillrena jag har haft fram tills nu *PEPPPPP*. det enda positiva var att titsen blev större ha ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0