spiken i kistan

jag är lite orolig för min hälsa. jag vet att det förmodligen är pga sömnen, men jag har haft hjärtklappning de senaste dagarna också. känns inte som att det är så långt kvar till kistan. det är lite superjobbigt för det snabbar upp mitt hjärta. som igår, jag kunde inte somna eftersom den inte ville sega ner sig, dunkade på bara och trots att jag körde sånna avslappningsövningar i sängen *uhhhmmm uuuuhhhmm* så var det kört. kommer inte ens ihåg hur jag somnade. kanske beror det också på alla cappuchinos jag har druckit, dricker verkligen aldrig kafferelaterade grejer så kanske därför.

förresten, vet ni hur det funkar med nelly.com när det gäller leveransen? det står att de levererar direkt till adressen, men om man som jag har en pytteliten box till brevlåda, hur gör dom då? är det någon som vet? SVARA, TACKSÅMICKET.

Kommentarer
Postat av: Idahoe

Om brevlådan e för liten slänger de ner en avi så får du hämta den på posten!

O ta det lugnt, alla har hjärtklappning ibland =) <333

2009-03-25 @ 16:51:57
URL: http://idarebecca.devote.se
Postat av: Nicole

Hörru raggis va tror du om mig. Jag har redan laddat ner hela albumet, gjorde dte så fort jag såg låten här på din blogg. Tänkte att det säkert kund eva fler fina låtar på albumet men sån är jag du vet, före sin tid å smartare än allaaaaaaaaaa.



Jaruuu. Läser en bok just nu om en familj från Iran som kommit till Sverige å pappan i boken säger alltid tacksåmicket...haha såååå himla söööööööööööt!



2009-03-25 @ 17:58:22
Postat av: magzzaaa

bönis: jaaa glömde fråga när jag skrev till dig, men vilken bok är det? är den möjligtvis den där "kalla det vad fan du vill"? för om det är den dy syftar på så är den så kuuul.

2009-03-25 @ 22:07:26
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: bönan

jaaa det är den!

2009-03-25 @ 22:10:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0