blabla

men usch. det här är smått skamligt. jag har inte bloggat på fyra dagar ju!! okej, det har inte hänt sååå mycket grejer. mest har jag hängt med assy och grabbarna. assy på kvällen och grabbarna i skolan. i lördags var vi ute på kåren (ett annat inlägg om det) och sedan har jag mest slappat. och sovit dåligt. jättedåligt faktiskt. så pass att jag gick från föreläsningen igår. jag veeet att det handlar om att fixa det här med rutinerna och jag tror att jag måste göra det.

idag var andra föreläsningen i skolan i den här kursen som jag inte ens vet namnet på. just det, rättsjournalistik heter den visst. idag satt vi och gjorde personresearch. man ska ta reda på i princip det mesta som går att ta reda på om en person och det är rätt...mycket. hihi. allstå man är ju lite dåligt informerad om det här men det är så många uppgifter som är offentliga som man kanske inte tror att dom är. alldeles för lätt (vilket är bra för oss journalister haha) att ta reda på om någon är straffad, har skulder, dombeslut, skilsmässor, inkomst etc bara man har ett personnummer och det är ju inte heller så svårt att fixa, bara att ringa skatteverket ju! supersmidigt. bara att göra research på nästa dude/brud man börjar dejta, så att man vet att det inte är ett pysko man har att göra med.

iaf, jag och aidå har linda skugge, i för övrigt den ENDA kvinnliga kändisen som det görs research på i klassen, vilket även en tjej i klassen påpekade. det har varit en del telefonsamtal hit och dit men än så länge är allt bara bra. inte en enda skuld har hon.

jeppz. sitter nu och stressladdar ner project runway avsnitt för imorgon lär det stramas till iom att ipred börjar gälla.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Inte enda kvinnliga. Matilda och dom gör på Inger "Pippi Långstrump".

2009-04-01 @ 17:57:01
Postat av: maggie

ja just det ja:)

2009-04-02 @ 00:45:20
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0