suparvalborg. hurra.

joj jest dosadno. jag orkar inte med mer förvaltning. och än har jag inte ens satt igång med rättsjournalistikdelen. och det är asfint väder. och baaaaaaaaaaaaajs.

och valborg. ärligt talat gör det mig inte något att jag missar det. har bara firat det två gånger i hela mitt liv. båda gångerna i lund och med nicole. varken hon eller jag förstod grejen med alla skitäckliga studenter som söp sig fulla som svin och gick runt och pissade på träd och var allmänt asäckliga. kommer aldrig glömma när du och jag satt på trappen i stadsparken med varsin kycklingsallad, helt ovetandes om att en big orkester hade placerat sig bakom oss och plötsligt var vi mitt i centrum haha.

förstår inte riktigt hypen kring valborg heller. bara ännu en orsak för alla här i sverige att supa sönder sig själva och ha valborgsmässoafton som ursäkt. welcome to sweden typ. okej långt ifrån alla gör så här, men 90% av alla som är kapabla till det gör också det. förstår inte heller, och kommer aldrig förstå mig på 14åringar som får sin första fylla på valborg eller någon annan dag då de fortfarande är så unga. knappt fullvuxna människor ska inte dricka och VART ÄR FÖRÄLDRARNA??? hur kommer det sig att jag inte betedde mig så när jag var fjortis? JO för att mina föräldrar ansåg att det inte var lämpligt för mig att göra det, för att dom såg till att snacka med mig kring alkohol och cigaretter tack och lov. och inte stinker jag rök idag och inte heller fick jag min första riktiga fylla innan jag fyllde typ 21.

idag är jag vuxen och anser mig veta vad som passar mig och vad som inte passar mig. dricker gör jag hur mycket jag vill och ändå är det sällan det blir för mycket. vin blandar jag fortfarande ut med sockerdricka för att detär beskt. öl hatar jag, söta drinkar gillar jag men vodka är dyrt så det är sällan det blir det heller. ville bara ha sagt att (oftst) när man är över tjugo så vet man vart man har sina gränser, det gör man inte när man fortfarnde går på högstadiet. TRÅKIGT att så pass många föräldrar är oengagerade och uppenbarligen inte vet om detta, sådana som anser att ens barn är "vuxet" när de har fyllt femton. men bara för att lagen säger att man är straffmyndig vid den åldern så innebär tyvärr inte alltid det att barnen vet vad som är bra för dem och vad som inte är det. sen får man väl bara hoppas på att ingen förälders son får för sig att vålda någon oskyldig brud ikväll.

Kommentarer
Postat av: Gabz

Jag vet inte ens någonsin om jag har firat valborg?`! öhh jaa neznaam sto je to.. de e bara såå odrägligt o jobbigt se alla fulla som svin. Kad se ponasaju ko stoke. Nemaju mjere u picu!!

2009-04-30 @ 19:50:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0