inte så mycket party här inte

kom precis ut ur duschen. duschade fastän jag inte ens hade något behov av det. körde med både hårinpackning och ansiktsmask. nu är jag såååå mysig och fräsch och fin. vill inte ens laga någon mat för att inte riskera att sabba den här fina ytan.

idag vaknade jag vid 15. eller den var nog halv femton. jag drömde dåliga grejer och borde väl ha gått upp för länge sen men sova är så lockande så jag fortsatte. min granne tycks även ha skaffat skitbra högtalare. synd bara att det inte är skitbra musik som kommer ur dom. idag halv nio, som igår, sattes musiken igång och jag vaknade av skiten. haha jag var asirriterad, gick också ut i hallen för lyssna efter min närmaste granne om det var han, men det var det inte. han är nog lite för snäll för att spela så elak musik så tidigt. gud ni ska bara se han. aida tycker han är lite hot. synd bara att det inte var han som öppnade förra veckan när vi knackade dörr för att få låna vinöppnare. det var istället sliskiga bbs-nabon som öppnade.

jag mötte upp brudarna på stan sen. vi gick på deichmann och vagina. hittade absolut inget men provade en del på både h&m och vagina. sedan gick de hem och jag mötte upp ajmän. vi promenerade runt en stund och sedan stod vi på bron och "pratade krig", med andra ord; vi stod och pussades.

och nu sitter jag här och funderar på om jag ska skriva paper eller om jag ehhhhh.. (aida blir lessen nu) ska consider att följa med iman till bistro ikväll eftersom alex moreno dj:ar. men det lutar mer åt soffan.

Kommentarer
Postat av: Aidiii

Morenoooo,nisi valjda !? jag kommer aldrig riktigt att förlåta NÅN av er för detta. :( al haj sutra dj Tom Bola

2009-04-25 @ 01:26:30
URL: http://copycaat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0