ge mig müsli nu

tjabba.

jag vaknade nu. kom hem vid halv fem efter att ha varit på föreläsning, eller snarare redovisning av våra kändisar, satt och "njöt av" solen tillsammans med brydarna och sedan drog ner vi på stan där vi lunchade. jag och kriss var såååå sugna på pommes, jag fick verkligen flott-cravings så vi drog till corner och käkade pömmes. det var sååå (förlåt jag överdriver inte) gott.

slappade där en stund och drog sedan till baronen och provade kläder på gina vagina. varför tröttnar man inte på den affären? eller delvis så gör jag det, vissa kläder är så tattiga, typ som den där tunikan som finns i fina färgglada färger men som har värsta tattiga urringningen där tyget "faller" lite tyngre och har lite mer tyg. åh kan inte förklara men det är ungefär en sådan urringning som fanns på alla blattetjejers tröjor för några år sedan och alla inhandlade dessa på de årliga lokala stormarknaderna.

ja iaf en intressant samhällsbetraktelse, väldigt många brudar har redan klätt av sig fastän det är asscold ute. idag såg jag en brud i shorts. många andra var väldigt lättklädda i typ avklippta tights eller hade på sig lätta tygskor utan strumpor. det är ju KALLT. varför utsätta sig för frivillig kyla? jag vägrar tro på att dom inte fryser. när jag börjar svettas i min vinterjacka på dagtid då kommer jag byta till lättare. kärringen i mig är mån om min hälsa.

kom sedan hem och däckade. vaknade som sagt för ptja en kvart sedan. haha. ska ta ett project runway avsnitt och sedan fortsätta. och jag drömde så braaaaaaaaaaaaaaaaa!!! hahah jag var så ledsen över att det inte var på riktigt. åhhhhhh. drömde att jag satte en person på plats, en som skulle förtjäna av att sättas på plats. fyfan vad jag hatar översittare. mitt hat växer såå ultrasnabbt när de utövar sitt översitteri i tid och otid och speciellt på folk som inte kan försvara sig mot sådant skit.

jepp nu ska jag dra. 

Kommentarer
Postat av: Krisss

Men det var väl ingen dröm? Gjorde du inte det på riktigt?

2009-04-03 @ 16:44:38
URL: http://kristinsklaver.blogspot.com
Postat av: maggzza

hahah TRUUEEEE!! men det hände lite mer i drömmen =D

2009-04-03 @ 17:45:32
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0