lågprisbruden

kanske dags för ett inlägg så här dags. ni är ett par som är kåta på mitt liv.

jag är nog rätt laglydig har jag kommit fram till. aldrig har jag tidigare tvättat så här sent eftersom bokningstavlan slutar klockan 20. därför har jag antagit att vattnet/elen stängs av, men efter lite snack med en brud i tvättstugan så är det visst inte så. därför bryter jag mot någon trivselregel just nu när jag tvättar men jag behövde verkligen det! alla svarta kläder är smutsiga och jag har inget att ha på mig till helgen. det här med att köpa nån nytt litet klädesplagg till partykvällarna börjar bli liiiite ansträngade. hoppas jag har shoppingtur imorrn.

på tal om shopping; idag övertalade jag aida att hänga med mig till rusta. förstår inte varför folk gnäller på att det är så långt till ikeaområdet (där även rusta ligger) när det inte är det. det tar 25 min att gå, nästan lika långt som till skolan, bara att jag går lite saktare till skolan för att slippa bli svettig i mina armhålor.

det var en mysig tripp på rusta. ni skulle bara veta vilken lågpriskärring jag är! HA HA. jag är så stolt över detta. vet inte om det är något "fint" att vara stolt över men det skiter jag fullständigt i. lidl, netto, rusta, ÖB....fina affärer det. förstår inte heller varför folk är så jävla anti dom. allt ska vara så fint och alla ska se att man handlar i "acceptabla" affärer där man inte behöver skämmas när man kommer utanför dörren till affären. åh suck.
 
jag kan se mig själv i framtiden; en unge i kundvagnen, en väska på armen och så plockar jag med den andra handen. men vet ni, det är faktiskt billigare, tro det eller ej. för handlar man sånna vardagliga grejer, typ mat, hygiengrejer (åh hatar ordet hygiengrejer, känns direkt som att jag snackar om INTIMTVÅL men iaf jag syftar på schampoon etc), köksprylar, toagrejer och allt sånt, typ liksom bara bindor/tamponger är ju fasen tio spänn billigare än på maxi. det blir en del tior när man mensar i fem dagar en gång i månaden. ja iaf, det jag vill ha sagt är att om man sparar in på sånt så kan man istället "unna" (mitt andra hatord) sig annat, typ kläder, fester, resor blablabla. u get my point.

åh förlåt. glömde nämna Primark. min absoluta favvo! blir sådär härligt pirrig i magen bara av att tänka på primark.

jag förstår faktiskt ärligt talat inte att folk skäms när de handlar på sånna affärer. jag vet att det finns en hög där ute som har uttryckt detta för mig, men så finns det också den högen som säger "nähenä där handlar inte vi, tyskt kött kan man inte lita på" och under helgen ser man samma personer på lidl hängandes över frysdiskarna ba jaha nämen är ni här? *pinsam tystnad* eh....

nähe nu ska jag hämta tvätten.

Kommentarer
Postat av: n

finally.

2009-04-23 @ 22:13:44
Postat av: n

finally.

2009-04-23 @ 22:13:57
Postat av: Adisa

hehe gå in på almas och sabinas blogg o följ bråket :)

2009-04-23 @ 22:44:49
URL: http://adisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0