radiosändning

men hej!

lite stressigtpressigt just nu. har inte städat, inte packat, inte handlat och inte napat. fast jag ska iväg och handla strax. ÅHHH nu blir jag ännu mer stressig eftersom det är många smågrejer jag inte får glömma bort, ex skriva ut biljettnummer så att jag kan hämta ut biljetten imorgon. allstå ni fattar, sånna skitgrejer man har en tendens att glömma bort, typ bankdosan kan ju också placeras på den listan.

idag satt vi och surfade runt på olika myndigheter. kursen som vi har nu handlar mycket om myndigheter, förvaltning, kommuner etc. allt sån som hör till, sådant som de flesta tycker är tråkigt. och ja till viss del är det boring med lokaljorunalistik när man sitter där och drömmer om någon programledarroll man vill ha i framtiden, men sånt här måste ju också tas itu med, och kunskap har ju aldrig skadat eller hur?

men jag skriver nu för att det har kommit lite updejts, ikväll, eller rättare sagt om en timma, så ska iman sända radio, hans hiphopprogram går varannan vecka, och i vanliga fall sänder han med andra dudes, men ikväll är dom borta. så gissa vem som kommer vara stand-in eller gäst kanske vi kan kalla det för. eller vi kan kanske också säga den finaste gästen ever.....underbara lilla jag!! så om ni är intresserade av att höra mig och my määän interact med varandra så kan ni lyssna på oss klockan 18 ikväll. herregud hur kommer detta gå? jag får kanske inte ens säga något?

men som sagt, vi sänder muttation ikväll som vanligt klockan 20. så där lär jag få säga mitt iaf. herråå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0