jobbiga människor

förretseten jag berättade aldrig vad som hände i lördags. jag och ajmän var ute och promenerade runt på stan lite, allt hade stängt så assy (det här är allstå iman för er som inte har fattat. jag har blivit beodrad att inte kalla honom för assy offentligt och bloggen är ju halvoffentlig så därför drar jag slutsatsen att jag får kalla honom det åtminstone ibland) bjöd på middag på (i? det här med prepositioner kan vara svårt ibland) en grekisk restaurang och gud vad vi blev mätta. vi satt säkert i minst en timma efteråt bara för att smälta maten.

på väg hemåt stannade vi till för att skoja lite med gässen som brukar dega vid vattnet där vi bron vid kårhuset. iman gick bakom en gås för att få den att plumsa i vattnet samtidigt går en kvinna förbi tillsammans med sin man. hon vänder sig mot iman, som har ryggen vänd mot henne, och säger något i stil med "du ska kanske inte tvinga dom i vattnet". ba öh okej......, men jag fattade först inte att hon tilltalade iman, eller oss kanske, antog att hon pratade med sin man och sin hund. så jag stod och flinade mot iman och sedan tittade jag mot paret och insåg att hon uppenbarligen snackade med iman eftersom hennes man stod jämte och såg bara besvärad och förlägen ut. ÅHHH sånna människor är så jävla irriterande, när dom inte har någon att läxa upp hemma så ska de försöka sig på att bossa andra människor.

även om iman hade flaxat med armarna som galning efter gässen så bör hon hålla tyst. gäss är djur och tar ingen skada av att man fotas eller går efter dom. det är ju bara en kul grej. har hon kvinnan aldrig lekt med typ ankor, hönor och allt vad det är? nu blir jag sur igen. stvarno det är fan bara en viss typ av människor som kan gå och säga åt andra för sådana onödiga grejer. okej om man våldtar en anka och någon reagerar, då är det fan ren moral att man gapar åt en annan människa men inte nu. kan tänka mig att hon även agerar trafikpolis när det passar henne. bläh.

ja ja *fortsätter hata henne*


sedan fortsatte vi mot assys hem där han tittade på fotboll och jag hade kul med macen.

vem hade trott att iman hade en hamster hemma hos sig? (barcelona gav nog mål här)

- hej vi är era nya grannar.

iman: jag ser ut som en libanes här. och jag är en liten parasit på hans axel.

borat and the jew

åhhh jag är så jävla cute här!! ser ut som en såndär riktig tjockis som bara finns i amerikanska bantningsprogram för barn. ba *palla stänga munnen* när jag ändå äter hela tiden.

seriöst fotbollstittande


Kommentarer
Postat av: Aiiiiida

Hhahahah jag döööör borat and the jew , hur fan kunde jag bli så snygg när mommy å daddy ser ut som dem gör ??? ett under är det ..

2009-04-28 @ 14:50:09
URL: http://copycaat.blogg.se/
Postat av: suncica

HAHAHA fan va söta!

2009-04-28 @ 16:19:21
Postat av: magzzza

aida: du vet vad man brukar säga; fula föräldrar får oftast fina barn :D



suncica: tack haha :)

2009-04-28 @ 17:10:54
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: nerko

magda vad betyder:



(barcelona gav nog mål här)



haha

2009-04-29 @ 10:11:19
Postat av: magzzza

nerko: haha det betyder att barcelona gav mål och det är därför iman ser så "besvärad" ut. :D

2009-04-29 @ 19:31:00
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: iman

hahaha... GAV!? 'Gjorde mål' menar du väl?



gav betyder f.ö. ko på persiska. så! nu vet ni det också..

2009-04-30 @ 00:12:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0