solen sken och himlen var blå

ikväll sänder vi radio som vanligt klockan åtta. lyssna om ni inte har något för er. (http://www.shore.hik.se/lyssna.php)

jag har precis börjat plugga. det känns inte som att dom här grejerna är speciellt svåra och jag har noll ångest. det har varit en fin dag idag. började med att jag vaknade med ett ryck, stressade i mig lite frukost och satte mig ner för att "plugga". satt typ i en timma och stirrade, gjorde mig sedan i ordning och gick för att klippa mig.

det bästa var att hon som klippte mig var sååå noggrann, inte osäker, utan bara noggrann, så nu sitter jag här med fina klippta toppar. det näst bästa var priset, det billigaste i kalmar tror jag. knappt 300 spänn kostade en asskön huvudmassage, klipp, föning och plattning. det tredje bästa är att det bara ligger nedanför gatan. aaaaahmeee vad soft. ni ska bara veta hur länge jag har dragits med den här klippningen bara för att jag inte har velat lägga ut 400 spänn och för att jag inte har vetat var jag skulle klippa mig. nu har jag nog hittat min motsvarighet till disa.  

mötte sedan upp assy och så gick vi en sväng på stan. såg lite folk. gick in på baronen och assy köpte oss glass. sedan satte vi oss uppe på den där "bron", men jag kallar det för kapija, vet inte vad det heter på svenska. men den som är iaf vid baronen. vi satt och spanade ner på folk. sedan gick vi hemåt när vi insåg att klockan var alldeles för mycket. assy var romantisk och plockade ihop en liten blombukett till mig. till slut blev det skitkallt och vi gick hemåt. båda för att plugga på till varsin tenta.

Kommentarer
Postat av: Anonym

saaaaaaaaaaaaaaatan, jag missade radion igen. jag ville ju bara skratta lite åt dig. .men meeen



2009-04-29 @ 22:56:25
Postat av: A

saaaaaaaaaaaaaaatan, jag missade radion igen. jag ville ju bara skratta lite åt dig. .men meeen



2009-04-29 @ 22:56:45
Postat av: Anonym

saaaaaaaaaaaaaaatan, jag missade radion igen. jag ville ju bara skratta lite åt dig. .men meeen



2009-04-29 @ 23:06:23
Postat av: magzzza

amen adise sluta vara så slarvig och sätt in ett alarm på din mobil så att du vet till nästa gång :D

2009-04-29 @ 23:20:11
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Krissssssss

Är det den där muren du menar? Stengrunkan? Som vi går under för att komma till zee baruuun? Jag måste veta.......

2009-04-30 @ 00:30:18
Postat av: magzzza

kriss: stengrunkan? haha heter det verkligen så? men då är det väl stengrunkan vi satt på för det är den vi måste gå under för att komma till ze barr. hoppas jag har stillat din nyfikenhet.

2009-04-30 @ 00:32:22
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0