klockan är bara elva

[oj detta pubbades aldrig på rätt tid, men här kommer det]

men jag är på riktigt pensioshumör, vill bara däcka och snarka mig igenom natten.
igår blev vi helt färdiga med vår 5minuters film och idag hade vi examinationen som gick bra. kul att se allas filmer. okej jag är fan rätt död märker jag nu.

på tal om inget, jag hämtade ut mitt paket idag och det innehåll bland annat järnsaft som jag ska dricka för att hålla mig pigg. jag funderade på om det kan vara järnbrist jag har eftersom jag är så fruktansvärt seg, men så har jag också cepiga sovtider och det gör sitt också. ska ta och rehaba mig själv i en månad nu. tänkte typ lära mig laga ny mat, följa kokbok och så. dömt att misslyckas ärligt talat, men jag måste nog. och så typ skära ner på mackor och sånt. spinningkort har jag och där ska jag cykla och skava sönder muttan. på tal om det så kunde man kanske uppfinna några slags gelekuddar som man kan placera under så att man slipper skavsår. en tanke bara. ja det var lite det om mitt s.k nya liv haha.

min lägenhet är så fruktansvärt skitig!!! ah.. hatar det verkligen. känner inte att jag får struktur på all oreda och alla kläder och det är bara för mycket som gör mig så jävla trött. tidigare tänkte jag alltid att det idealiska är att ha ett litet hus/lägenhet för då är allt samlat på ett ställe och det är lättare att hålla ordning, men idag, vettifan. i framtiden ska jag ha en stor lägenhet med många rum som enbart kommer att användas som förvaring, för det ska vara så cleant som möjligt.

igår tog jag och ajmän en sväng till ikea. jag hittade ett "skåp" som jag ska ha i toan. tycker att den där lilla vita grejen, där jag förvarar allt, har nått sin tattargräns. men nu när jag tittar på det, det är svart, så jag vet inte riktigt hur det kommer att passa in i toan, blir lite fult tror jag nog, men va fan, det var så fina glashyllor så jag kunde inte motstå skiten. efter ikearundan tog vi en glass och sedan chokladbollar, enbart för att iman såg en unge som hade köpt sex stycken, eller jag tjatade nog också lite om en chokladboll. därefter åkte vi hem till imans gamla lya för att han skulle städa och plocka upp det sista. jag satt mest och degade vid datan. hjälpte till sen lite och blev asgrinig till slut. men annars var det en najsig dag.


här var vi på ikea. iman tyckte inte att den var så fin, men jag tyckte det så därför är den här. ljussättningen är lite dampig, jag försökte använda mig av mina kunskaper men det sket sig.

innan det så käkade vi cevapi på den här bosniska restaurangen. och jag är så sjukt fiiiin här så jag var ba tvungen att lägga upp den. jag ser verkligen snäll ut och min stil är oemotståndlig *magda goes lilla huset på prärien*

jahapp nu ska jag nog äta lite glass om jag pallar ta ut den ur kylen.

Kommentarer
Postat av: Gabz

Ni är såå himla sööötaa magzaaaan =))) Sta bude kad lav stane na bombu?!?! lave(love) is in the air hahaha =))

2009-02-21 @ 10:25:46
URL: http://dissadnr1.blogg.se/
Postat av: adö

znaci vec te covjek sredio, tako i treba :)

2009-02-21 @ 11:49:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0