nä nu får det räcka

men det var inte om ppiller jag skulle blogga om. nu är det hot n cold på p3. PPPPPPPPPARRRTYYYY. VEM SKA TILL LONDON?? VIIIIIIIII!! VVEM SKA SHOPPA?? VIIIIII!! VEM SKA FESTA?? VIIIIII!! ja det var lite om london jag skulle blogga om faktiskt, men nu fick jag mitt lilla lyckorus där.

idag skulle jag duscha (inkl raka benen så att inte ida störs av det när vi ligger där tillsammans i dubbelsängen haha fast jag kanske kan dela säng med kriss istället?), fixa naglarna, packa resväskan och slänga skräp som är fööör gammalt. och har jag gjort nått? nej jag har inte det. snyyyyyyyyft. istället har jag suttit i telefon, skype och msn. allstå på tal om inget *slänger ett öga på min hyacint*, jag är så löjligt stolt över mina blommor jag har i hemmet. jag måste övervattna dom nu när jag åker.

som sagt, imorgon blir det ingen radiosändning heller. vet nog att det finns ett par fans därute, så ni behöver inte längta efter våra ljuvliga stämmor för imorgon är det några inte lika fina stämmor på vår sändningstid. skojar bara. jag vet inte vilka som sänder imorgon, så att inte någon eventuell klasskompis tar illa upp. vill inte vara den första som ställer till med klassbråk.

nähe om jag nu ska ta och duscha. fyfaaaaaaaan vad tråkigt. jag duschade ju igår, så idag är det så completely onödigt. completely, stavas det så? ni får ursäkta min kassa engelska, vet inte ens hur jag ska klara mig i london, litar på att de andra sköter det. jag är tyvärr inte den språkbegåvade invandraren som kan sju språk flytande, jag är ett undantag.

Kommentarer
Postat av: Idahoe

Du får vara hur hårig du vill breve mig gullet ;) fniss <3

2009-02-25 @ 00:42:02
URL: http://idarebecca.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0