judge judy

muhu.
jag har precis däckat i soffan igen. kollar på judge judy nu och tar det lungan. egentligen så tycker jag om judy men idag var hon lite irri. det var ett fall om en tjej och en kille som hade varit på partaj. snubben skjutsade hem henne och hennes kompisar men mitt i det hela så fick han ett utbrott och ville ha ut henne ur bilen pga hon betedde sig dumt. därför slängde han ut henne ur bilen och hon påstår att hon fick skador. tjejen hade druckit men det hade inte snubben, därför ansågs han vara mer pålitlig. logiskt, för så är det ju. en påverkad person ser världen med helt andra ögon, no surprise liksom.

men det som var så sjukt irriterande var att hon klankade ner på bruden för mycket, typ skyll dig själv för att du dricker. och till viss del kan jag hålla med om det, för man får faktiskt skylla sig själv om man ex skadas då man dricker, röker eller gör annat OM det är självvållande skador. om någon slår eller våldtar mig oavsett om jag är full eller inte så handlar det inte om att jag får skylla mig själv för man skyller inte sig själv om någon begår ett brott mot en. det är samma sak som att en rånare skulle säga a men bankerna får ju skylla sig själva för att dom blir rånade när dom har så mycket cash. skitologiskt.

ja ja.

en annan sak judy sa var att tjejen drack för mycket och uppförde sig inte som en lady. ba whaaat? lady? alltså USA *gäsp*. nu blev jag sömnig på riktigt. jag har tvättat hela morgonen och varit asduktig, tvättat lakan, morgonrock, kuddfodral och lite kläder. ikväll är första spinningpasset, hoppas jag inte dör. dags för en nap nu.

Kommentarer
Postat av: nerko

börjar du träna? vad duktig du är!

2009-02-05 @ 17:14:32
Postat av: Sign. Anz

du är en riktig "lady" magzan... duktig flicka hahaha

2009-02-05 @ 21:22:36
URL: http://dissadnr1.blogg.se/
Postat av: Enna

"det är samma sak som att en rånare skulle säga a men bankerna får ju skylla sig själva för att dom blir rånade när dom har så mycket cash. skitologiskt."



HAHAHAHAHAHAHAAHHA :D

2009-02-06 @ 01:14:18
URL: http://ludaa.blogg.se/
Postat av: magza

annika: eller hur. jag är en duktig flicka för det mesta.



enna: jag tyckte att jag var skitlogisk :D

2009-02-06 @ 20:27:51
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0