mat, melodifestival och hår

idag är det ingen ordinarie skoldag, vi ska bara träffa våra tre ungdomar idag, dom som ska vara med i vår film. mötet kommer att gå bra, saken är vara den att mötet är kl 16 och jag är vaken. suck. det blev lite svårt att somna om efter att cpa gått till skolan. jag blev typ hungrig och nu sitter jag här fortfarande hungrig och trött, dock inte så grinig eftersom vädret är så fint. jag har verkligen blivit tantig på senare år, jag "njuter" av fint väder, "ser till" att gå ut när det är soligt ute för att få lite sol och är en sådan som sticker ut fejjan så fort minsta lilla solstråle syns till.
så nu funderar jag på om jag ska käka och däcka en stund och sedan gå ut och handla och så.

nä hörrni livet är bra fint.

ps. jag satt och kollade morgonsoffan på ettan precis. emilia och alcazar var gäster eftersom de hade gått vidare till stora finalen. och hon lina hedlund var ju sjuuuukt sexig när de uppträdde, men gud vad jag hatade deras outfits!! ahhh, det är så B och så östeuropeiskt av dem att matcha sina kläder, men värst var nog ändå hon blonda tess i sin plastklänning och plastNITskärp *rolling eyes*. och idag när dom satt så var väl andreas och tess helt okej klädda men hanna hade på sig jeans/byxor, lårhöga stövlar, ROSA sidenjacka och färgglada armband a la fjortis-04.

ps2. jag älskar mitt hår!! märkte det igår när jag tvättade det och plattade lite. det har blivit så långt och fint. och det är inte slitet. inte som vissa brudar som envisas med att ha längre hår trots att deras kluvna toppar står för 70% av längden, ah hata.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0