alla talar skånska

ah soft. har precis bäddat ner mig i soffan med datan och fjärrisen inom räckhåll. det blir private practice och nip tuck för hela slanten ikväll. vi är lediga imorrn och jag kan bara säga FAN VAD SKÖNT. även om vi inte går någon megastresspyskiskutbildning så blir man trött då och då. sitter just nu och pillar mig i håret, måste planera in en hårtvättning. jag är inte den som tvättar håret varje dag, utan typ två gånger i veckan. på onsdag åker vi tjejer till göteborg och på torsdag till london så för att hålla håret så rent som möjligt under londonvistelsen så måste jag tvätta det så tätt inpå som möjligt. det innebär att håret måste hålla sig rent till onsdag och inte se megaskitigt ut för jag pallar verkligen inte tvätta det ex måndag OCH onsdag. ja okej, intresseklubben sliter sönder sina pennor just nu - not, men ändå.


Kommentarer
Postat av: Alexander

Måste bara säga att detta är den snyggaste bloggen jag har sett rent designmässigt. Speciellt frn färgrika Headlinen/logobilden men också den svartvita bakgrunden. Riktigt snygg och tilltalande, och då är jag kräsen! :D

2009-02-24 @ 22:30:58
Postat av: Alexander

*den

2009-02-24 @ 22:31:42
Postat av: magza

ah men tack alexander! kul att höra, speciellt med tanke på att den gjordes skitslarvigt i ps och utan någon som helst kunskap :)

2009-02-24 @ 23:04:18
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0