idag gick jag inte till skolan

jag mådde inte bra. lovar att det var minst två personer i klassen som fördmodligen kommenterade det i stil med "ja jag skulle också vilja vara ledig...." vore så jävla typiskt vissa personer, asså ORKA med all falskhet. folk är så jävla lustiga, vissa kan vara så sjukt otrevliga i skolan sen när man träffar de på kåren så ba HEEEEEEEEJ *bestbuddies*. fast det är väl typiskt det med, al stvarno nemam zivaca. jag kanske också upplevs som dryg ibland, men det är bara det att jag verkligen inte orkar engagera mig i folk som ena sekunden är trevliga för att sekunden senare vara dryga, schizofreni nästa liksom?

men iaf. vaknade och kände mig så jävla bakis fastän jag inte var det. det snurrade i skallen och jag kunde ej ställa skärpan med mina ögon. ignorerade det, gick på toa och fixade mig. sminkade och allt men kände att nä det här går fan inte. satte mig på soffan och glodde. ville gå speciellt eftersom jag redan hade sminkat mig. allstå så jävla ovärt att vara färdigfixad och för att sedan sitta hemma. slösade smink och tid på inget. inget! oftast brukar jag tvinga iväg mig till skolan om jag är färdig, är jag inte det minsta fixad så är det lättare att stanna hemma. somnade sedan om vid 13, vaknade vid 17, somnade sedan igen en timma senare typ och nu sitter jag här igen och funderar på om jag ska gå och sova igen haha. asså ÄLSKA den här unkdoften som ligger som en tunn slöja över hela min kudde. tycker inte om att ligga i helt nytvättade lakan, dom luktar så plastigt.

och nu kommer nån idiot där bakom skärmen sitta och sucka men ÅHHHH VAD ÄCKLIG HON ÄR SOM INTE TVÄTTAR SINA LAKAN REGELBUNDET!!! ja fyyy stackars mig. har ändå aldrig förstått mig på folk som tvättar sina lakan varannan dag eller som använder en tröja bara en gång innan de slänger in den i tvätten. den hinner ju liksom inte ens bli smutsig :S om man luktar ju inte svett efter några timmar i ett linne. inte konstigt att 75% av alla svenska kids lider av astma.

Kommentarer
Postat av: arijana

i to sto kazes, al' mi bar znamo priznati kad grijesmo. dobro, ne kazem da svaki jebeni muskarac to nezna, al' rijekto kad :)

2009-09-24 @ 19:17:26
URL: http://aarijana.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0