1igen

vad händer med den här bloggen egentligen? vet inte riktigt hur jag ska börja skriva igen eftersom jag inte har skrivit på länge men jag forsätter väl som vanligt.

bachelorette börjar snart och mycket har inte ändrats eftersom det forfarande är mitt favvoprogram. trodde jag hade missat finalen men NOT och jag är mycket happy för det.

iaf om vi ska ta en snabbisupdate: jag åkte ju till stockholm för två veckor sedan. där tillbringade jag några dagar hemma hos iman. blev inte så stor kulturkrock som jag hade trott. bosnier-iranier, inte SÅ stor skillnad, bara att iranier äter så jävla mycket persilja och vi käkar inte lika mycket. kommer väl lägga upp lite pics så att ni får se hur jag, småstadstjejen, klarar mig i sturrstan. efter sthlms-dagarna åkte jag och iman iväg en vecka till kreta, chania för att vara ännu tydligare. sista minuten som verkligen blev SISTA minuten då jag har en förmåga att ställa till det genom att skjuta upp sånna här saker. iaf vi kom väg och stannade där från lördag till lördag. kom hem sent i söndags och ville bara däcka. och så blev det också.
vet inte hur många av er som har mig på fejjan men där har jag lagt upp bilder om det är någon som verkligen är intresserad, känns lite segt att uploada här på bloggen.

(tycker så synd om Jeremy just nu. men man förstår ju deanna.)

skolan började i måndags och jag hade dödsångest. minns ej när jag kände för att dö på grund av att jag var på väg till skolan. tog på mig min svartaste outfit och gick 20minuters promenaden. allt kan ha varit ett hormonellt misstag eller rentav någon typ av lathetsskada men fan vad SVÅRT det kändes. ville bara springa in på försäkringskassan och sjukskriva mig resten av livet typ. först idag anade jag lite positiva känslor när jag satt och kissade och peppade mig själv. jag vet inte vad det är som gör mig sån här, det är inte det att jag inte tycker om skolan, även om jag känner mig lite skoltrött, men är inte sugen på arbetsliv, jag har mina fina tjejer jag hänger med och jag har en iman som jag träffar i skolkorridorrerna och som jag sellar med hem sen. jag tror att alla mina negativa känslor är koncenterade till de asjobbiga morgonrna *dör en fet smula, eller nej, dör en hel limpa*. har noll partysug, fattar inte grejen med att gå ut en onsdag och vill bara ligga och mysa med min mäc.

ja det var lite tankar om det. återkommer väl till bloggen snart.

Kommentarer
Postat av: Kriss

Det är bara för att du inte träffat mig ännu! :)



Men jag förstår vad du menar.. Jag kanske faktiskt kan få med dig att INTE gå ut på lördag? Hehehe Partysug = noll hos Team Sydner!

2009-09-02 @ 21:45:50
URL: http://kristinsklaver.blogspot.com
Postat av: Ilma

Vad heter du på fejjan då? Nyfiken på dina pics!



Det jobbigt för många nu! Ja vill byta jobb tex, ja har dödsångest just nu för att ja vet att ja måste dra dit snart!!!

Inte nog med att de idioterna tagit bort våra 5minutare varje timma uusch nej vi får fan inte ens rita block :S haha

Och nej ja opperarar inte ngn ja e bara en jobbigjävel (telefonförsäljare).

2009-09-03 @ 11:38:11
URL: http://colourfulmind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0