tjafs man ej pallar med

jag måste bara berätta om en kund som kom in i fredags och skulle beställa mat.

eller FIRST OF ALL, jag har inte sagt detta tidigare eftersom jag inte hade ett namn på artisten som råkar ha sabbat typ den bästa dirty dancing låten, hungry eyes. men nu lyssnade jag på nätradio och såg att han heter anders fernette och han kan ha gjort en av de värsta remixen på en låt som förtjänar så mycket bättre. okej var tvungen att googla honom nu. så här ser han ut. han ser verkligen ut som en typisk sådan snubbe som skulle kunna ta på sig att göra remixer av låtar bara för att synas och inte falla i glömska. hatar hans frisyr också, vore vettigare om han hade döljt muren till panna som han har istället för att tupera upp luggen. okej ytliga personlighetsangrepp, dont care. ibland får man.

okej för att komma till historien jag var på g med innan jag avbröts av denna låt. på SP (stället jag jobbar på om ni nu inte har fattat det än) så har vi luncherbjudande då sallad och dricka ingår fram till kl 14, därefter kör vi samma meny bara att dricka och sallad inte ingår längre. i vanliga fall brukar det verkligen vara långa köer och folk som kommer in i sista sekunden för att luncha men som får stå i kö brukar vi ändå vara sjysta och släppa förbi liksom. när det inte är någon kö eller några människor så blir det enklare eftersom vi då drar gränsen vid kl 14.

6 minuter över 14 kommer det in två kvinnor. ena äldre och den andra betydligt yngre, förmodligen hennes dotter men ändå en brud i typ 30års åldern. A, som står i kassan, förklarar läget och säger att menyn gäller bara att dricka inte ingår. 99% av alla människor accepterar detta och tjatar inte. den här kvinnan tillhör de jobbiga 1%. när A för andra gången säger att tyvärr så gäller inte det erbjudandet längre och hon inte verkar kunna ta ett nej så vänder sig A till mig och frågar mig vad vi ska göra. och saken är det att det här är verkligen en skitfråga för egentligen hade vi kunnat säga "a men visst ta du drickan", men när man vet att man handskas med en viss typ av kunder, som den här kvinnan, så vill man inget annat än att bara överjävligt jobbig tillbaka och verkligen vägra henne hennes krav även fast det är små. så jag vänder mig till kvinnan och upprepar bara det A tidigare har sagt och då utspelas följande samtal, lite nerkortad version.

kvinnan: så du vill verkligen inte bjuda oss på drickan?
jag [trevlig och neutral]: nämen tyvärr, ni kom in precis nu och erbjudandet gäller inte. det är alltid någon som kommer in strax efter två och de acceptrerar att det är så här.
kvinnan [halvdrygt]: men allstå, det handlar bara om några minuter.
jag [envist]: tyvärr
kvinnan: vi har varit på begravning alldeles nyss, vi kommer därifrån nu
jag: ............jaha?
kvinnan: ja så ni kan väl vara sjysta
jag [syrligt]: du ser lite för glad ut för att komma från en begravning (haha jag var tvungen)
kvinnan: jamen jag lovar, vi kommer därifrån nu
jag [hopplöst]: asså tyväärrrrrr.........
kvinnan: men var sjysta då, vi bor ju här i kalmar också...
jag: de brukar de flesta göra som kommer hit
kvinnan [surt]: kan ni fråga chefen eller?
jag: allstå om du vill prata med chefen så sitter han där ute *pekar*
kvinnan: *suckar* asså det här var ju ett bemötande.....så han sitter där ute allstå?
jag: ja vill man diskutera om en dricka så kan man göra det där ute med honom ja.
kvinnan: *kan ej ta ett nej som en normal människa*

och hon köpte drickan men allstå ärligt talat, särfall till max. tjafsa om en dricka. boze sacuvaj säger jag bara.

Kommentarer
Postat av: Idahoeee

Okej. Slutade läsa när du dissat klart hungry eyes remixen. Den är ju störtskön ju! Hallåååå? Visst, orginalet är fortfarande bättre, men ändå.



Bör tilläggas att jag brukar hata remixer och fly dem som pesten.

2009-08-10 @ 23:59:18
URL: http://idarebecca.blogspot.com
Postat av: selmAAH

loooooooooozah!

2009-08-11 @ 00:10:58
URL: http://selmyc.blogg.se/
Postat av: magzzara

ida: asssåå ida......ta inte illa upp nu men du är verkligen den som skulle tycka att en sån här remix av låten är toppen och det är den inte!! haha så jag kan inte ta åt mig av din åsikt. och störtskön är inte adjektivet jag skulle använda för att beskriva låten, snarare störtdålig:D



selma: maaaaaaaajorrrrrrr luuuuuza!!!!

2009-08-11 @ 16:03:54
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0