jag sköt sheriffen

det är fredagkväll och det finns inget på teven. inget kul som går på de 16 kanaler jag har just nu. har igång star FM för att åtminstone ha lite ljud och musik runt omkring mig. det är lite halvläskigt hur jag har vant mig vid ensamheten och att tillbringa nästan varenda helg hemma med mig själv. jag har inga kompisar!!!! okej det var lite väl att ta i, lite disrepectful mot de kompisar jag har hehe. men iaf, allså say hi to no-lifern magda, jag bara jobbar, degar hemma, tar promenad och sover, pratar med mig själv när det behövs typ jahapp behöver jag handla idag då? nä, det är nog lugnt, ska kanske dammsuga?, nä pallar fan inte *däckar i soffan*.

slutade tidigare idag på jobbet och det var tacksamt eftersom det var så fint väder. stack hem, hämtade min lilla picnicväska, bredde ut mig i lilla parken och somnade. jag och sol=sömn. jag kan fan inte hålla mig vaken om jag bara ligger i solen, jag somnar varje gång. och idag hände en skum grej. jag vaknade till av att ett gäng ungdomar skrek till någonstans och jag var fortfarande i nått sömnliknande tillstånd, så jag vänder mig om och rättar till min "kudde" (en bok och hopknycklad klänning) och så ser jag en snubbe stå i busken och pissa!! jag vet inte om han såg mig, men det måste han ju ha nästan gjort, tänkte väl att jag låg och sov så han passade på. men jag vaknade ju och när jag såg honom så blev jag lite :| inte det första man förväntar sig se när man vaknar från en fin nap liksom, och så fort jag ser något som "inte är för mina ögon" HAHA så typ ändrar jag direkt till ignorancemood och låtsas som att jag inte har sett något. skulle väl förmodligen börja förneka att jag sett något om han hade tilltalat mig och undrat över något. jag blundade därför direkt och låtsades sova tills han gått. orkar inte med känslan över att han eventuellt skulle skämts över att jag hade sett honom göra något oanständigt. jag gör så ofta, för att folk ska slippa skämmas så skäms jag åt dom och försöker få dom att inte känna sig skämsiga. rätt fin egenskap tycker jag nog. måste dock sluta med detta och låta folk skämmas ibland.

gick hem sedan som vanligt, helt glansig av sololja och bytte om till mina gympakläder. känns skönt att jag kan säga gympakläder utan att känna ångest, för det där ordet har verkligen varit ångestladdat nästan hela min skoltid. fan vad jag hatade gympan, eller om det var gympaklädnerförpackningsproceduren (34 bokstäver!! jag räknade i efterhand haha) jag hatade? vet ej. hatade väl båda lika mycket. jag har alltid varit lite lat av mig, är hellre den som sitter tre timmar och räknar matte än har gympalektion i 40 minuter bara för att det är så jävla mycket förberedelse kring gympalektionen. först ska man, dagen innan, packa ner kläder, byta om till gympakläderna, gympa, duscha och sedan klä på sig igen. suck. tar ju fan skitlång tid. men iaf, nuförtiden känns det okej med gympa. iaf måttlig mängd, vilket innebär en promenad om dagen haha.

på väg hem från promenaden där vid den där parkeringen vid larskaggeskolan eller vad den nu heter så stod det en kombi parkerad och sju dudes stod utanför den och "festade". vet inte riktigt vad jag ska kalla deras öldrickande och dansande vid en bil för något men det skrek GRUPPVÅLDTÄKT om det när jag gick förbi där i mina korta shorts, korta enligt domstolsförhandlingarna vid eventuell våldtäkt, och frusna bröstvårtor, som tydde på att hon var villig enligt domstolen här också, så jag snabbade mig lite extra och korsade armarna över titsen. men det är fan sjukt!!!!!! förlåt men det är så jävla sjukt att man ska behöva tänka så här, eller att jag ska behöva vända mig om vart 20e meter för att kolla så att ingen skum dude går bakom mig när jag är i skogen, att man ska behöva tänka i förebyggande syfte bara för att man vill ta en soft kvällspromenad, det går fan inte att slappna av som tjej, det går inte att vara brainless för man måste hela tiden vara på sin vakt när man är ute och går själv på kvällarna. och jag skiter i att jag drar alla killar över en kam, eller kant eller vad fasen det är nu man säger, men SAFETY FIRST och det är först när våldtäksstatisitken går ner som jag kommer säga OK men kanske är inte alla okända killar på gatan potentiella våldtäktsmän, först då. tills dess är alla ett hot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0