bachelorette

vaknade för knappt en timma sedan. satt och käkade frulle och nu går reprisen av bachelorette på femman. är det någon mer som kollar och som är lika engagerad som jag :D? jag är alltid den som hävadar att allt är fejk och att allt är icensatt i dokusåpan och i de flesta så är det så också, ex the simple life. ok asgammalt exempel men jag kan inte komma på någon annan jag har sett, och jag känner mig astöntig som hävdar att allt är äkta i bachelorette men det ÄR äkta. hela den här scenen när deanna säger hejdå till graham efter att precis ha "dumpat" honom är sååå touching. så snyftig och så äkta och man fattar att hon är där för att verkligen hitta den äkta kärleken. hon och graham var snyggast ihop synd att han hade så svårt för att öppna sig och prata. jag tror hon väljer jesse till slut. åhhh längtar till onsdag då nästa avsnitt går!

nu ska jag gå och lägga mig en stund i solen. herrå.

Kommentarer
Postat av: selmAAH

RIGHT ON! i ja pratim deeanu :D graham var en total fox men han var lite skum.. he was :/ jag hoppas också på jesse :D det va touching med honom det också. jag bara bölar när det programmet är på hihi. aja, "final" snart :D

2009-08-09 @ 13:15:32
URL: http://selmyc.blogg.se/
Postat av: magzzzara

haha jag bölar också varje gång typ!! deanna är verkligen en äkta tjej, hon är så skönt ärlig och vågar säga allt. jag tror att graham fattar först nu vad han förlorade, det gjorde han itne då. men nu när finalen är, är de final, eller är det sån utfrågning av deltagarna? jag fattade aldrig det. men lääängtar iaf!

2009-08-09 @ 22:16:40
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0