*hemlighetsfull tjej_86*


HEEEEEELGGGG!!!

snart. om 20 minuter. och nu blir det party varenda dag fram till söndag!

torsdag: LaDonya & Dan Deluxe hip-hop and RNB extravaganza. DJ Dan in the hooouuse! Kommer bli skoj!

fredag: DJ Green Lantern på Berns. vet knappt vem det är men har fått känslan över att det är något stort. jag får helt enkelt lita på imans omdöme.

lördag: Dino Merlins konsert i Norrköping! Han behöver väl ingen större presentation. obs. måste bara öva på hans nya låt som tävlar med i årets eurovision.

ITS GONNA BE A FUUUN WEEKEND!

nu har jag bara panik över outfits....................får springa på stan imorrn och köpa mig någon liten partytrasa. gud vad min mage är gasig, allstå inte fis-gasig, utan bara svullen. jobbigt. måste promenera bort gasen. OCH jag måste köpa gympaskor, upptäckte att jag inte hade med mig mina när jag flyttade (jag vet, en månad senare upptäcker jag det...gympamänniska...eller inte), måste hitta ett par bra och billiga. vill inte slösa pengar på så fula skor.



Kommentarer
Postat av: Josefin

Hej! Tips om du vill köpa bra skor men inte betala jättemycket är att beställa från amazon eller sportsshoes.com . Jag provade ut ett par jättefina Mizuno på Löplabbet men kunde inte förmå mig att betala det löjliga överpriset de flesta affärer i Sverige har på skor. Så, istället för 1400 kr hamnade notan på 717 kr inkl frakt (sportsshoes).

Enjoy Norrköping! Om det är bosniska föreningen ni ska till kan jag rekommendera både Saliga Munken (billig husmanskost och öl) som ligger mittemot, samt La Uva (gudomliga tapas) som ligger bredvid.

2011-04-20 @ 19:15:30
URL: http://julietoscar.blogg.se/
Postat av: magz

Hej Jossan! fasen vad grymt tips, tack! jag var inne på intersport idag och provade lite gympaskor, men de var svindyra. nu ska jag också gå och hitta ett par och sedan bara beställa från nätet :D



det är inte bosniska föreningen, utan någon annanstans, men tack ändå! kram

2011-04-20 @ 20:12:35
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Julez

oh ma lawd va snygg du e människa!

2011-05-03 @ 12:53:25
URL: http://heltfantastiskt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0