mitt påsklov del1

trodde jag skulle orka blogga nu när jag har varit hemma men jag har inte orkat något. den mesta av tiden har jag bara legat och glott på tv eller i datorn. så oerhört seg har jag varit, skulle kunna däcka nu igen.

men för att pigga upp bloggen lite så lägger jag upp lite pics.

här är en sådan! när jag och kriss var på Nada bar i torsdags förra veckan. vi kände oss tvungna att ta kort med calle schulmans lookalike. och darin till vänster där ser jag också. den piggar upp va?

ja och sen kom fredagen och påsklovet var igång! eller det var den iofs redan på torsdagen för jag var ledig. det var ett skitkul påsklov. massa grejer inplanerade och underbart väder.


på fredagen hängde jag och iman en stund, köpte mat på subway och parkerade oss på en parkbänk. efter snack, mys hit och dit så drog iman hem och jag drog mot min lya. började fixa mig lite sakta inför kvällen. skönaste stunden är ju när man inser att man har massa tid för att fixa sig och inte behöver stressa. jag hann med allt!

runt tolv var jag, iman, imans kompis och kriss på berns och dansade! fan vad skoj det var, mycket folk och grym dj. kvällen avslutades på donken!


ja, nu måste jag lacka naglarna sen återkommer del2.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0