inspelning på jobbet

Hej och hå!!

Sorry, om det är någon som bryr sig (förutom mig) men det har varit så mycket med jobb och allt annat att jag verkligen inte har prioriterat varken bloggen eller sömnen. känner nu att jag måste gå och däcka snart för annars finns risken att jag förstör tangenbordet när huvuudet dänger ner i datorn.

jag är nu inne på min andra vecka som redaktör för skönhetssajten beautynista.se. det kommer hända en hel del med sidan i framtiden och vi sitter med det, men det är ju så mycket annat som ska fixas. jag kommer starta upp en blogg där som enbart kommer röra jobbet och då får ni hänga med på allt kul som händer. den här bloggen vill jag hålla fri från jobb.

men för att ni ska få en inblick i vad som händer på ett ungefär så får ni lite bilder från dagens inspelning där jag och producent-jessica filmade när bachelorette-frida genomgick en behandling. Frida har också skrivit lite om det här.


jessica och praktikant-marcus diskuterar bildvinklar

på kliniken

vi med Frida

ja, lite bilder i denna bildfattiga blogg så att ni blir glada


Kommentarer
Postat av: böna

Åh va bra det kmr bli när du är färdig med makeovern! Du är verkligen rätt brud för jobbet å det kmr bli såååå grymt! puss bästa!

2011-06-15 @ 20:48:28
Postat av: Edina

jesi bomba! hoppas det går bra på nya jobbet!

2011-06-16 @ 14:45:20
Postat av: Amra

magzi du e så jävla söt! :) nisam odvano komentarisala pa hajd da krenemo sa jednim velikim GRATTIS till det nya jobbet , fan vad du kommer kicka rumpa alltså! :)

2011-06-16 @ 17:41:00
Postat av: magz

Böna: haha taack



Edina: Hvala Dino! haha, jag hoppas det också..! :)



Amra: Gud vad gulligt, tack! i slobodno komentarisi cesce :)

2011-06-17 @ 01:31:31
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0