det är jag och du, vinis.

säga vad man säga vill om alkohol men alla borde ta ett glas vin då och då. livet blir ju så glatt?!

jag vet inte ens vart jag ska börja, men den fyllan jag hade igår i min egna ensamhet var så välkommen och enormt älskad. obs, jag hör att det är lite alkisvarning på det här, men jag lever inte i någon förnekelsefas, utan jag hade bara ett behov av att förtära vin igår. bara sådär. första glaset tog jag runt åtta för att "slappna av" lite. låter så jävla svennigt att slappna av till alkohol BUT I NEEDED IT OK. så iaf, trippade runt i lägenheten med glaset i handen. la den lite varsomhelst beroende på vart jag befann mig för stunden. allt som oftast framför spegeln i hallen då jag stannade av för att dansa och porra mig lite framför spegeln. /mvh naughty girl.

nä men fuck, allstå jag kan inte skriva sammanhängande längre. det är bara jobbiga meningar. jag sitter här och kämpar med ett blogginlägg eftersom jag verkligen har tappat det här med att regelbundet uppdatera och kolla av läget i mitt egna liv. ni ba OKEEJ?

i samband med första glaset började jag sminka mig. det är alltid jättemånga som undrar hur det kommer sig att jag sminkar mig så länge, det är ju bara att dutta på lite mascara och kleta in sig med puder? NEJ. snälla någon, har ni inte lärt er att basen är det viktigaste? flawless skin tar TID att makea, fungerar inte att stressmassera in foundation, då ser man bara ut som ett kg grus i fejjan. sminkade mig säkert i två timmar igår, men jag gjorde ju annat också under tiden ex drack, dansade, letade kläder, sjöng, twittrade, chattade. multitasking när det är som bäst.

sedan blev det ett andra glas och jag kände ett skönt lyckorus, jag var så LYCKLIG! gladd, pepp osv. längesedan jag kände mig typ FRI? kan inte riktigt sätta ord på den känslan, nu i efterhand är det ju något som alla upplever i början av ett alkoholrus, so yeaah... anyways när jag är på det här humöret så vill jag i 90% av fallen lyssna på gammal YU-musik typ pusenje, orkestar, azra, jabuka, dugme, i princip alla låtar som är glada och där jag har chansen att styla med min sångröst (det är allstå vad jag tror). skrika, sjunga och dansa och ba YEEEEAHH LOOVE LIFEEE HEJOHÅ! springer in på toa, råkar slinta med maskaraborsten och får den i ögat, glömmer av plattången och får för mig att beställa saker från ASOS.

efter tredje glaset är jag medveten men ändå så omedveten. en dugme-låt spelas på spottan och jag blir okontrollerat tårögd. tårarna väller upp så att jag får panik över sminkningen. rusar in på toa igen, river av toapapper, slänger fram huvudet så att de ska trilla rakt ner i pappret istället för att de ska rulla nerför kinderna och sabba sminket. jag la inte ner tjugo minuter på basen för inget liksom. det är inget man vill förstöra. lyckas iaf rädda sminkningen och "tar mig samman". vet knappt hur länge det här höll på, knappt någon minut. snabba puckar. här någonstans skippar jag all rockmusik och börjar istället lyssna på narodne ha ha. plötsligt känns haris dzinovic, halid beslic och sevdah som det absolut bästa alternativet. nu är jag glad igen för nu festar jag igen, allt tidigare är bortglömt, och jag längtar till bosnien och vill bara hänga med bosnier. jag är så svag för bosnier när jag lullig!! :D

så kvällen fortsätter, jag klär mig, repar strumpbyxorna och ålar ner mig i fodralet (obs inget fodral, kändes bara okej att använda det så välanvända ordet bland oss "modebloggare"). allt sitter fint och jag känner mig som världens härligaste kvinna, vilket jag iofs känner mig till vardags också. om jag säger så här: vanligvis känner jag mig som världens härligaste kvinna till 99% och med alkohol till 150%.

runt elva, då har jag festat sedan åtta och börjar bli lite trött, så kommer aidå och då peppar hon upp stämningen. så vi snackar, dansar och fular oss framför spegeln till j.lo-låtar och sedan drar vi ut.

det var min lördagkväll. mår som jag förtjänar, dvs utmärkt! blir sällan bakis, mår sällan illa, är bara seg. så jag har käkat mackor, käkat godis, pratat i tele och kollat tråkfilm (vars sista 40 min jag snabbspolade). är det något som irriterar mig så är det folk som på fejjan en söndagseftermiddag skriver i sina äckliga statusar att de "mår som jag förtjänar", enbart för att alla deras fejjankompisar ska tycka att han/hon är så häftig som lever så hårt en lördagskväll. man ba DET ÄR INGEN SOM BRYR SIG VÄNNEN, så håll dina desperata statusar för dig själv. jag har 30 människor vars statusar jag helt har deletat från min newsfeed och det är fan antigen på grund av sådana här skitstatusar eller pga av de lägger upp "sorgliga" låtar som status. SUCK.

ja ja. nu ska jag nog bakisbajsa. SKOJAAAAAAA:::::::!!!
har redan bajsat.

Kommentarer
Postat av: Kriss

Jag misstänkte redan något när du blandade de där drinkarna så himla snitsigt...

2011-02-08 @ 10:31:35
URL: http://krisssthlm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0