var är tyra banks när man behöver henne?

under sammanlagt två veckor har jag varit i jönköping fem gånger. rätt starkt jobbat, alla övertalningsförsök etc, även om pappa två av gångerna fick nästan övertala mig till att hänga med honom.

anyways, i onsdags var jag hos Nadja och hälsade på. jag har aldrig varit och sett hennes och dannys lägenhet, jag har heller aldrig träffat på deras hund Honey (så typiskt nadja-namnval, jag kan slå vad om att hunden heter det efter jessica albas rollkaraktär i just Honey). honey är en pitbull, mysigt val av hund, speciellt med tanke på att jag verkligen varken tycker om hunder och allra minst dom agressiva sorterna. honey hoppade upp på min mage typ medan jag stod som förstenad och nadja ropade på henne för att binda fast henne medan jag var där.

när jag träffar nadja är det som att vi aldrig har varit ifrån varandra och man tar bara vid där man slutade, kanske för att vi är släkt och inte bara vänner. så vi degade hos henne hela kvällen och kollade på topmodel och sedan skulle jag hemåt och hon skulle rasta honey.

and let me tell you, den hunden är en språkbegåvning, hon lyder på både bosniska, svenska och engelska, rätt amazing för att vara en daaawg.
113361-1374
ok, lite blurrigt här, jag försökte ta kort på dom båda men honey pallade inte att posa
113361-1375
ok här är hon i sin fulla glans. jag skulle verkligen inte vilja möta henne en mörk natt, men här ger hon en pose och en blick full av liv. typ.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0