u got me trippin

wzup. jag känner mig lite fisnödig men det känns inte så okej att prutta när nicole tvingas dela syre med mig här i hennes rum. man är ju typ konstant fisig och bajsnödig när man har mens. döjobbigt, tur att nicole är tjej och förstår mina problem. härligt va? men igår allstå, gud vad någon pruttade på repeat på dansgolvet när vi var på VGs *not me*, alla dessa öldrickande snubbs.

hursomhelts, jag och nicole kutade uppför fem trappor nu och är helt slut, sista biten fick jag trycka på nicole så att hon skulle röra på sig. vi hade precis varit och käkat nere på Vgs. det var skitgott och eftersom vi var först i kön så fick vi även maten först haha, känns rättvist. jag sitter och diggar till TLC nu medan nicole kollar på cribs, vi är väl egentligen på väg och börja fixa oss, men N kan inte bestämma sig för vilken outfit hon ska köra ikväll, själv köpte jag nått craplinne för 80 spänn på h&m som får köras ikväll, för det kvittar typ mer eller mindre bara pga att det inte blir något riktigt partaj, varför säger jag inte in case mina päron skulle läsa det här så vi håller tyst om det, inga comments och så.

men imorgon kväll så kan jag lova er att jag kommer inta dansgolvet med min rumpa och näsa och dansa och vara glad. nicole sippar på sin cider och kommer inte heller att hårdfesta ikväll.

jaha, vad ska man säga mer. nu sjunger vi på fergie. jag har sån bloggabstinens men inget vettigt kommer ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0