mozart och gänget

jag berättade aldrig var jag var någonstans i söndags, jag var på klassisk konsert här i kycklingaryd.

jag är inte mycket för klassisk musik och den enda kontakten jag har med den typen av musik är då TV-shop på TV3 sålde skivor och kasseter, för tio år sedan, med typ teman som "80-tals musik", "Flower Power" och även "klassisk musik", fyra cdskivor med all sorts klassisk musik. det var genom Tv-shop som jag lärde mig vissa basgrejer inom musik, artiser och låtar. inom den klassiska genren lärde jag mig att rabbla upp vissa kompositörer and thats it, mer vet jag inte. jag har med andra ord rätt begränsad kunskap.

dom där grannarna jag nämnde inlägget där under, familjen Zuzic och deras kids Lana och Dino, det var nämligen dom som stod för underhållningen i söndags. Både Lana och Dino var mina bästa barndsomspolare och vi kids hängde rätt mycket även när vi hade funnit varandra när vi kom till Sverige. Lana och Dino spelar båda piano men lana sjunger även opera. opera är också en sådan grej som jag absolut aldrig skulle betala för att se och jag tycker inte om det, MEN (ett stort MEN), att se mina kompisar på scen, så duktiga på det dom gör, så oerhört skolade och skickliga på piano och lanas operaröst gav mig gåshud. så jag satt där med mitt ståfräs på armarna under hela konserten som varade i typ en timma. känslan av att höra dom live och se hur duktiga dom är så fantastisk och jag blir så jävla stolt när jag vet att jag känner dom här två figurerna.


nä men hur som helst, det var en speciell upplevelse. efter konserten samlades vi alla och skålade för en lyckad konsert och sedan satt vi en lång stund och snackade om allt möjligt, så jävla kul att se dom igen.

och så jävla kul att folk gör något vettigt av sina liv och gör grejer dem brinner för, riktigt inspirerande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0