hos irmKa

jag missade tåget. det första tåget i alla fall, så det blev 3-tåget in till jönköping.

men jag kom i alla fall fram efter lite guiding på telefon, så helt orienteringlös är jag inte. idag var jag på snabbvisit på A6 och vila, men kjolen sög så jag gick istället till min kära irma. irma är nyinflyttad i jkpg och jag är avis på hennes crib, men jag unnar henne den haha.

nä men på riktigt nu, om jag ska försöka att vara lite seriös när det gäller lägenheter och det här så måste jag säga att jag faktiskt inte förstår mig på människor som bor hemma en fjärdedel av sitt liv hemma och sedan flyttar hemifrån in i en lägenhet tillsammans med sin partner, istället för att bo själva en period för att testa på det liksom. eller ännu värre, gifter sig och sen flyttar in tillsammans. haha, allstå seriöst, man kan väl inte gifta sig det första man gör och flytta in, utan att veta hur den ena är när det gäller städning och matlagning och annat grejs, det andra man gör? vad är det med dagens ungdomar? det är typ idag vi har alla chanser i världen att göra något man själv vill, man behöver inte vara beroende av någon (CSN räknas inte) oavsett kön, men främst kvinnor då, varför tar man inte den?

jag och irma diskuterar sånt här ofta.

och bland det jag uppskattar mest med irma är att hon har så lika åsikter som jag har. vi är uppväxta med väldigt lika värderingar, men trots de värderingar man växer upp med har man lyckats skaffa sig egna, och min och irmas går verkligen hand i hand. det finns ju inget mer bekräftande än när man berättar något och den andra personen säger "aaa jag vet, jag håller med", då känner man sig supersmart haha, och jag känner att både jag och irma är supersmarta, typ överlägsna alla andra och då blir jag så stolt *mes*.

det här med umgås med oliktänkande människor är inget jag strävar efter, ok om det är bara ytligt, partypolers och sånt, men i övrigt kan jag störa mig så jäkla mycket på människor som inte tänker som jag, som är åt helt andra hållet. det skönaste som finns är människor som delar ens tankar, som hatar samma typ av saker och människor, någon som man kan snacka skit med och som håller med om skiten man pratar om, någon som man kan prata med och ibland inte ens behöva utveckla något för mycket men att den människan man pratar med ändå förstår. det är viktigt.

fast idag snackade jag och irma rätt mycket om hår, och det här också om att snacka om bara ytliga grejer är så skönt, utan något som helst krav på att bara prata om "kloka" grejer och utan att bli dömd för sina egna fula och dirty tankar. det är mycket sånt.

sedan glömde vi bort klockan totalt och jag var tvungen att kuta till tåget. jag småsprang hela vägen *stolt*.

ja och så planerar vi konserten den 12e också, och då har jag bara en sak att säga: ELMA, du skulle bara våga svika oss! no excuses, jesi cula?
förresten är det nån mer brutta som vill haka på? snubbe för den delen också, men the bruttsen first.

113361-1369
i vardagsrummet och min obilmkamera är sugig
113361-1368
kladdkaka med glass och skivad banana
113361-1367
domacica, HAHA vilket bonneord, nej inga sånna ord tack, det här är irma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0