hfövsdhgöodhsgäds

HELVEEEEEEEETESJÄVLADATAHELVETE!!!!!!!!!!!!!!
 

det finns fan inget jävla värre än att jag ska behöva bli förbannad på min laptop!!!! gå och döööööö. den stånkar så jävla fult och den där inbyggda fläkten blåser sönder sig, pustar och låser sig och jag bränner mig på musplattan typ. och jag får inte ens byta låt får då går det för segt och jag måste klicka hundra tusen gånger om jag ska få upp den och det hjälper inte att banka med fingrarna på tangentbordet, sista gången jag gjorde det flög space-tangenten av och sen dess har jag aldrig kunnat sätta dit den ordentligt och den cepar sig extra mycket, så jag låter bli, istället skriker jag "FUUUUUUUUUNKAAAAAA" och tror på ritkigt att ett mirakel ska inträffa och att datan faktiskt kommer att fatta att den ska funka, seriöst jag hatar alla datorer som finns, hade jag haft en slägga så hade jag slagit sönder den nu.

och på tal om att skrika, vi bor i radhus så grannarna är så jävla täta så dom hör säkert allting, blir stirrig ibland när jag struttar runt här i huset när det inte är någon hemma, får verkligen för mig ibland att det finns människor som inte har något liv än att sitta och spana på sina grannar, typ det jag hade gjort om jag inte hade haft annat för mig.

hela det här kvarteret är så stifft, alla är diskreta och tysta och släcker lyset efter klockan 22, pensiosliv. dessutom måste alla som bor i den här hooden pejja någon slags medlemsavgift som går till en gemensam kassa och cashen används sedan till att byta garagedörrar eller annat bajs. nu har jag inte exakta siffror, men jag har för mig att man betalar 600spänn/kvartal, något sådant ska kolla senare exakt hur mycket det är, och det är typ 40 hus, och är man ett mattesnille kan man nog rätt lätt räkna ut hur mycket pengar det är. varje kvartal då det är möte får vi ta del av rapporten och det är så jävla mycket pengar i den kassan ska jag tala om för er. inga småsummor precis. som sagt, sist användes de väl till att byta garagedörrar och det kostar ju en jäkla massa men så byts det också var tjugoende år eller något liknande, för dom gamla dörrarna var döfula, dessutom används pengarna till att dra hit en container två gånger om året då det är vår- och vinterstädning, då all gräs runt om oss ska tas hand om. jag har ingen aning om vad det kan kosta att få dit en container men det kan väl inte vara så mycket att man går back, det är inte precis så att den är där två gånger i månaden, utan två gånger om året! så pejjar dom väl det där gruset också som man använder till att grusa sin ingång över vintern då det är halt.

så jag undrar varför betalar man den onödiga avgiften när man har så mycket pengar i den där gemensamma jävla kassan? kan man inte börja använda dom pengarna nu typ? alla här i grannskapet har en medelålder på 60 bast så dom hinner ju dö innan de ser ens skymten av cashen. dom kunde tex bygga om lekplatsen lite, få in lite bättre gungor som lämpar sig för min rumpa också, jag har blivit för fet så jag får inte plats i gungan längre, det skaver i höfterna och jag vill kunna gunga. nä men detär för jävligt, jävla snåla grannskap.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0