stackars nazister

idag var vi i jönköping, för att köpa lite prylar till denos student som är nästa vecka. fasen det gick ju skitsnabbt det här, jag minns när han slutade nian, känns som att det var i morse typ. jag försöker verkligen att hålla mig vaken men den här timman fram tillhalv 12 är det praktiskt taget omöjligt. hjälper inte ens att gnugga ögonen eller att äta. idag är det också sveriges nationaldag, grattis sverige! jag menar verkligen det, vi lever i ett skitbra land, går ju knappast att vara bitter när man har det så här bra. eller, JAG får kanske vara bitter då och då eftersom jag är fast här i den här lilla "byn". men alla storstadsbor får inte gnälla!

och det här med att gnälla, jag tänker lite på nazisterna som marscherar hit och dit i en klunga och är allmänt onödiga. allstå hur ORKAR dom, har dom inget liv, är dom bittra? bor dom i en håla där iq-nivån är oroväckande låg med white-trash mammor som bor i trailers samt pappor som langar sprit för att tjäna cash, eller vad är grejen med deras bitterhet? vad får dom ut av att gå runt och "protestera", när alla ändå vet att deras protester är som en fis i rymden. är dom så trångsynta, har dom en så tråkig och oinspirerande vardag att dom måste ordna möten med likasinnade för att känna att dom liksom "gör något"? jag nedvärderar verkligen nassar och rassar, dom verkar så allmänt opepp och boring, sitter i nått ruttet källarrum och diskuterar typ helt osammanhängande om ämnen som invandrare, socbidrag och bilar och plötsligt  utbrister någon - öh va faaan, jag glömde ju ringa marko, han skulle fixa bilen imorgon, svart dessutom grabbar höhö" and so it goes on and on. de kommer överrens om att marschera, men leffe skulle ju fan fixa bilen hos marko ("från öööh.. jugoslavien eller nått") imorgon, så han skippar det där.

jag tror ärligt talat att det finns få rassar/nassar som är helt medvetna om sina politiska åsikter, men med dom vet man åtminstone var man har dom. dom värsta är smygisarna, som efter en öl eller två börjar snacka om ahmed som har åtta barn för att få mer barnbidragscash, om lejla som tvingas stanna hemma för att hennes man inte tillåter henne något och om ricardo som snor deras brudar. sånna finns det många av, och dom är så jävla pinsamma, låtsas förstå, nickar uppmuntrande men som sedan när dom kommer hem öser ut sig all skitsnack om snyltande invandrare och terroristjävlar.

det var om sveriges mer korkade befolkning, tur att det finns andra, och tur att jag känner dom HIHI. jag roffade åt mig dom bästa svenskarna, känns bra.

stackars nassar/rassar, fan vad tråkigt liv dom måste ha, jag menar det. det kan inte vara lätt. på riktigt.

Kommentarer
Postat av: Stefan

Du vet inte när man använder versaler och gemener. Du stavar illa och klarar inte att sätta ihop vanliga meningar. Du blandar in engelska ord i din dåliga svenska. Sedan har du mage att tala om att någon annan skulle vara osmart. IQ kan visserligen inte avslöjas av hur man skriver men du tycks knappast ha varit någon klippa i skolan direkt. Gå du ut och dansa till ditt folks undergång medan nationalister arbetar för ett friskt svenskt Sverige utan gruppvåldtäkter, gaturån och allt annat som ditt Sverige står för.

2008-06-08 @ 05:12:16
URL: http://www.den-svenske.com
Postat av: Sign. Anz

Hahhaha vem fan är Stefan.. nån jäkla fegis som inte vågar lämna någon mailadress man kan svara på!!

2008-06-08 @ 15:00:10
Postat av: magzizzziiiziigazzz

OMG (oh my god) stefan, andas!! det här var visst ett känsligt ämne...

mitt tips till dig, stefan, är att gå ut och köpa en kebab och sluta tjura.

2008-06-08 @ 15:22:34
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Gabz

Stefan HAHAHHAHAHAHAHAHA Vilket jävla skämt. ja kissar nästan på mig här på jobbet.

"Gå du ut och dansa till ditt folks undergång medan nationalister arbetar för ett friskt svenskt Sverige utan gruppvåldtäkter, gaturån och allt annat som ditt Sverige står för"

HAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHA BUDALAAA

2008-06-11 @ 17:05:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0