homosar och kärlek och sånt

fan vad gulligt!! det borde väl vara en självklarhet att få gifta sig med vem man vill, så länge det är en människa man ingår äktenskap med. jag minns någon gång att jag läste att det var nån snubbe som ville gifta sig med sin hund. öh okej för att man älskar sina djur så pass, men nån gräns måste det finnas. jag fattar ärligt talat att det inte är en rättighet att få gifta sig trots att man är homo.

är det nån som vet hur det funkar i bosnien? rent logiskt så borde de flesta kunna gifta sig eftersom man gifter sig borgerligt, där borde det inte vara någon kyrka/moske/synagoga inblandad med sina "rätt och fel". fast med tanke på vilken inställning folket har till homosar så eeeeeeeeeh, känns det lite väl långt borta. alla är såklart inte megaanti men typ ......de flesta! lite sjukt, fast å andra sidan tror jag att det mesta beror på grupptryck, man har typ en inställning till homosar som är lika med "onormalt" och ingen funderar egentligen så mycket mer, utan det är bara onormalt och så är det. men who can blame them, när homosarnas rörelse växte sig starkare i europa under 90talet så kämpade bosnierna på fronterna, så homosarna var logiskt nog inte deras prio, men om sisådär 15 år kommer säkert homolivet blomstra även i bosnien.

make love not war ppl.

Kommentarer
Postat av: A

let's hope not

2008-06-17 @ 20:31:14
Postat av: magziiziigazzziigah

gade jedan

2008-06-17 @ 20:39:39
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Mia

a jo de e bekväma oxå hehe

2008-06-17 @ 22:29:14
URL: http://metrobloggen.se/miiia
Postat av: Anonym

A upravu si!

2008-06-18 @ 10:25:03
Postat av: magziiziigazzziigah

allstå vad är det för smyghomofober som hänger här egentligen? bjussa på ett namn så att man vet vilka nu är

2008-06-18 @ 14:56:05
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: A D I S S A B A N O V I C

eto nu har jag namn..



d viktigaste är att JAG inte behöver skämmas när jag säger: HOMO ÄR FEEEL FEL FEL!!" Tjejer är oke. .men det är nåt med killarna som gör att jag vill uppfinna en vaccin, eller nåt, emot dessa, men det går väl inte antar jag.



DÄR. så tycker jag

2008-06-18 @ 17:58:09
Postat av: magziiziigazzziigah

men adise, vi har ju snackat om det här innan ju och kom vi inte fram till att kärlek som kärlek oavsett kön? stör man sig på homosar så ska man störa sig på dom oavsett om det är en tjej+tjej eller kille+kille. fast om det är ett tjejtjej-förhållande du inte stör dig på så är det väl mer någon sexfantasi du har?, och då är det väl dags att acceptera snubbkärleken också :) jag tycker ju ex att sån sex där man suger på folks tår är skitäcklig, men jag kan ju inte gå och hata folk som gör det, det vore ju lite ologiskt eller hur :)

2008-06-18 @ 22:30:51
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Adis

jag hatar ju ingen Mag... Bögar får väl finnas om de vill. .det är bara så att JAG inte tycker att det är okej. Om tjejerna är snygga får de vara leb.. annars får det va =D ..:P. .nä skämt åsido



Jag tycker inte att det är okej.. så är det bara. kanske för att jag inte förstår mig på sånt, eller helt enkelt för att jag inte tycker att det är rätt. men människorna är bra konstiga, så homosexualitet är väl rätt milt konstigt, om man får utrycka sig så. tänk på han i österrike som tyckte det var okej att låsa in sina barn i källaren?? . .hur många sånna finns det tro?? ja ja . . (för att tala om konstigt)



MVH



PS. vad har du emot "slicke-tå-sexet" då ? :P

2008-06-18 @ 23:28:27
Postat av: Edina

Haha, gud vad sjukt med Julias arv. Fan, ta och läs den så har vi bokklubbsmöte efteråt haha. Btw, just love your layot. Fräckt kaotisk, men så snygg.

2008-06-19 @ 14:12:53
URL: http://omgedina.blogspot.com
Postat av: dr pesko

ma to je sjukdom.

2008-06-21 @ 12:59:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0