spel, marabou och snusk

allstå jag har sån sjukt jobbig växtvärk i min högra arm, känner mig lite förlamad. detta kan vara tecken på musarm, jag kommer säkert drabbas av det, trots att jag sitter i rätt position. jag sitter väl för länge och det är antagligen det som orsakar allt sådant här. om ni i framtiden läser att en kvinna har fått blodpropp av att sitta vid datorn så remember me. min pappa brukar säga att så mycket tid som jag tillbringar vid datan så vore det konstigt om jag blev allt annat än ett datageni. sjyst att klanka ner på sin dotter och den enda i familjen som förstår sig på datorer, men när det krisar sig så vet han vem han ska ringa, ba magda var sätter man på skrivaren?? *undrande pappa 48*

häromdagen (eller det var nog igår det, ja) spelade jag backpacker 3. värsta bra spelet, även om jag måste säga att backpacker2 var det absolut bästa, synd att det har gått sönder här hemma hos oss.  men bp3 är också bra, man blir värsta påläst, eller så kan man använda det som substitut till wiki eller jeopardy, fast det blir ju en mer lightvariant när man vill refresha sin allmänkunskap. lätt att man ska tvinga sina barn att spela sånna här grejer. ni vet blondinen som skulle lägga pussel och läste på pusselkartongen "från tre till fem år", *glödlampan tänds* och hon ba hm 3till5 år kommer det att ta att lägga det här pusslet. haha. okej, jag suger på att berätta roliga historier, så jag undviker det, men det här var ett undantag.

okej, jag missade kopplingen, kopplingen är den att bp3 är från tre år och uppåt, men det finns inga kids som är tre bast som sitter och spelar data väl? dom kan ju inte ens läsa, varför skulle dom då försöka sig på det här spelet när det handlar om att läsa och fatta? kunde man inte istället ha en åldersgräns på sju år, känns mer logiskt än att man sitter där med sin tvååring och tröstar ungen med att det är ett år kvar tills dom kan spela. läsmässigt är det inte någon större skillnad på en tvååring eller treåring, dom tillhör samma klunga analfabeter.

jag tycker inte att det är konstigt att äta upp hela maraboun, mitt dåliga samvete bad jag att dra åt helvete för länge sedan, det hade inget här att göra ändå, förhållandet mellan mig och choklad kan ingen förstöra!! men en sak är jag trött på och det är att mamma gömmer undan choklad för att sedan ge till min bror när hon TROR att jag inte ser, men jag ser tyvärr allt och blir faktist ledsen på riktigt. vad hände med att dela med sig, vi har ju ändå blivit uppfostrade på ett solidariskt vis, dela med din broder var ledordet, men dela med din syster försvann någonstans mitt i allt det här. så jag köper mina egna och gömmer dom jag också. nu när jag skriver det här så låter det som att jag är typ sjuk, men allstå det går INTE att ha choklad i kylen, antigen så äter jag upp eller så lyckas pappa roffa åt sig MIN choklad som jag har paxat, vafan ha lite respekt för mitt sockerberoende.
mitt nyförvärv i bokhyllan; jackie collins. titeln har försvunnit pga att den är glittrig men boken heter iaf Hollywoodfruar. jag tänkte jag skulle ge jackie en chans, första gången jag läser något av henne, men ni insatta vet kanske vilken genre boken tillhör, för er andra; TANTSNUSK. än så länge har det inte varit snuskigt *disappointed*, men det kommer säkert längre fram i boken. jackie är allstå tantsnuskets okrönta drottning, men jag har en känsla av att författaren till Grottbjörnens folk, hm måste googla namnet, Jean M Auel, flåsar henne i nacken. där, där har ni detaljerat snusk, efter tre sidor i boken så har dom fortfarande inte kommit halvvägs med förspelet, jag har läst nästan alla böckerna, så jag vet. dom är faktiskt riktigt bra, böckerna allstå, om man tycker att det är kul att läsa om hur det var för dölänge sen.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Oh, jättelänge sen jag spelade det där! Gjorde det när jag va liten, kommer ihåg att man fick kramp i armen när man skulle spela nått slags sorteringsspel...



Boken är rätt ok, jag har den med... Inte så snuskig ;)



Kram!

2008-06-10 @ 10:17:43
URL: http://pelicaistoravarlden.blogg.se/
Postat av: Nadde

Oh, Backpacker! Jag minns att vi fick spela det ibland på SO:n i högstadiet. Undrar om den finns att ladda ner någonstans...?

På tal om dataspel. Har du tips på fler roliga dataspel?

2008-06-10 @ 16:55:20
URL: http://glamourskvaller.blogspot.com
Postat av: magzizzziiiziigazzz

ankis: haha, ja men det är askul, jag fick kram när man skulle köra slalom som ett av jobben som fanns i spelet, asjobbigt, kramparning.



lite tråkigt att boken inte är snskig haha.



nadde: hm, det är rätt gammalt så jag vet fakitkst inte om det går att ladda ner, men ett annat kul spel som jag älskar är age of empires. det finns flera olika aoe spel typ. askul haha

2008-06-10 @ 20:04:16
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Adis

Ha.. detta är wierdo..bara nån timme innan jag sätter mig ner för att surfa (och läsa din blogg såklart :P ) så kollade jag igenom syrrans cd skivor idag (hon har flyttat men lämnat lite grejjer efter sig) och GISSA vad jag hittade där:



Jo, Backpacker 2 skivan ..det gamla goda "originella" backpacker-spelet..=D .. yeaa det satt jag å syrran och spelade typ för AAS länge sen.. haha typ nån gång 98, 99 har jag för mig..



vill själv sitta å spela nu men skriver ju magister nu.. såå säg till om du vill ha =)

2008-06-13 @ 04:14:39
Postat av: magziiziigazzziigah

adis: paaa nasa se pokvarila...så jag har bara två ord att yttra och dessa är: SKICKA NU!!!

2008-06-15 @ 00:28:53
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0