i dont mind if i never see ur face again

idag tog jag ut mina nipples på en promenad, tänkte att jag skulle hinna innan nästa regnskur kom, men jag hann inte så långt innan jag blev dygnsur. nipplesen var rätt glada ändå.

jag hann inte med så mycket mer idag, gjorde lite brudiga grejer, lackade naglarna och plattade håret, jag hade lite tråkigt. fast man ska aldrig platta halvsmutsigt hår då blir fettet ännu mer synligt och håret ser allmänt stripigt ut. imorgon kommer jag nog sticka ut med mina spagettitester som jag kommer att ha som frilla. jag längtar verkligen asmycket till SATCfilmen imorrn. lemme hear a wwwhooooaaa.

ah det är här plågsamt jobbigt att sitta med halvsmutsigt hår som man kan peta i och göra det skönt för hjässan, men jag får INTE, det måste hålla sig tills imorrn.


Kommentarer
Postat av: Angelica

Filmen är sååååå bra!

2008-06-21 @ 14:19:54
URL: http://pelicaistoravarlden.blogg.se/
Postat av: A från KZ

Nu ska jag också börja blogga. Men inte blogga i en vanlig blogg utan i en bloggs kommentarsak! Yes! Du hörde rätt! Välkommen!



Jag är lite seg idag. Drack massa alkohol igår. Konstigt gift det där. Förmodligen sitter det i en när man är seg och det är läskigt. Gift i kroppen liksom.



Midsommar var trevligt. Hemma hos Julia. Det var nära på att bli en tjejkväll, med bara mig, Julia och Nedda med två d, till en början men sen kom söta Oskar och styde upp det. Snackade lite skit och drack mest. Det var målet.



Jag har bajsat löst några gånger idag. En gång hos Julia och två gånger här hemma. Jävla skit.



Nu ska jag snart till stan och köpa skagensallad till mamma för jag råkade äta upp just den burken som hon skulle använda till avokaderna. Ajsing! Men jag ska hälsa på Jake-ache också. Chilla.



Livet är långt, så varför inte chilla lite? Man har ju tid till annat någon annan gång.



Och man är inget monster om man låser in sin dotter i källaren i tiotal år och knullar henne i röven då och då.



Hej!



/ A från KZ

2008-06-21 @ 20:11:36
Postat av: magziiziigazzziigah

ankis: JAAAA jag håller med!!



a från kz: jaha...det var ju nått nytt måste jag väl säga, men välkommen på dig med.

2008-06-21 @ 20:27:13
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0