svi nas momci cekaju nasmijanih usana

jag har precis käkat en torkad ananasbit och läst igenom min sommardagbok. det borde vara kriminellt att man tycker att man själv är "kul", men allstå jag skrattade åt mig själv verkligen och åt allt jag hade skrivit, ibland har jag mina bra stunder då jag verkligen är rolig.

idag sov jag bara fyra timmar igen, det känns lite som att jag väntar på ett breakdown. vi tre, mamma, pappa och jag åkte in till värnamo för att handla mat på willys och lidl. till dom, men till mig med. det var spännande att gå bland hyllorna och plocka ner grejer, mat och sånt, allstå jag har så goda grejer som jag ska ta med mig till kalmar *längtar*. har man ett välfyllt kylskåp att komma hem till så är man glad, med andra ord en skitbra start på mitt nya liv i kalmar.

men okej, här kommer iaf lite random pics från denna sommar. det här är första delen, vi kan kalla den för random pics1. dom är lite mindre än vad dom brukar vara, jag pallade inte att ändra till 500px haha *jobbigt att ändra i rullisten hela tiden*, så kör vi lite kortare bildexter också. bilderna är superosorterade, men skitsamma jag kan inte fixa allt perfa, spec med tanke på bloggs sugiga uppladdningsgrej.

det här är jag och min brorsa, orsaken till att han ser förvånad ut för att han alltid blundar när blixten smäller till, så därför förberedde han sig stenhårt den här gången. vi är iaf på väg mot carsija.

jag minns inte riktigt vad som hände den här natten, för jag spanade i dagboken men det står inget om den här dagen, men här är iaf jag och maida, vi sitter i city (the place 2 b)

vanja ville också vara med på bild så det fick han ju

okej, den här bilden har en historia. maida ville tvinga mig på en promenad med henne för att hon skulle köpa kredit till sin mobil, jag var lite lat, men hon lovade mig ett kinderägg om jag hakade på. och vet ni, jag gör rätt mycket för lite choklad. ok intressant historia. not. men det är väl sånt här som är charmigt.

jag och dzeneta som är en släkting till mig, hon är i för övrigt syster till adnan som är ihop med maida. får ni ihop matematiken?

på dagarna hängde vi på brana, ett badställe vid floden pliva. just på den här bilden var det lite folktomt, ligger liksom inte ens folk på handdukarna, sen tror jag att det berodde lite på att vädret var "ostadigt", dvs det var inte 40 grader varmt och vattnet var inte "uppvärmt".

det här måste vara jajces roligaste fötter. alltså det är så fult när pektån är längre än stortån, men det är ÄNNU fulare när den är extra mycket längre än normalt och till slut är det inte ens fult utan bara roligt.

fötterna tillhör han där till vänster, ari. han är lite som sina fötter allstå, superkonstig och rolig. till höger om mig sitter nerko, min kusse. och vi ser alla lite halvskumma ut, förutom jag som ser rätt käck ut, men det var sent och det var härligt och det var liksom ALLT. mina favoritstunder var efter klockan 24, när City inte är helt knökfullt utan när många går hem och bara de roligaste stannar kvar. det är så jävla skoj då.

ina och liten del av irma är med. irma och ina är kussar. allstå det här måste jag förklara lite, i jajce är alla släkt med alla, det är ett incestsamhälle, 70% av alla msk som bor där typ är mina släktingar på något sätt och så är det för alla där. så lycka till med att hitta dig en livspartner.

ok, ari legenda igen, här väldigt full och allmänt borta liksom. typ så som han är varje dag oavsett tid på dygnet.

en jävla onsdag tvingade mig min mamma att hänga med henne till pijaca, marknaden. det är lite större än vad det ser ut att vara och det är så bökigt, rökigt och stökigt *uuu värsta rimmet*, människor är galna och prackar på en grejer och jag vill inte röra vid någon när jag går där. jag gillar inte att pressas emot människor som jag upplever "smutsiga", lite jobbigt men det är så oavsett var jag är haha *bakterienoja*. vi köpte inget, surprise. not. mamma köpte bara en honungsmelon och ett kilo bananer.

det här är någon av dom sista dagarna i jajce. jag och ina skulle ta lite "sightseeing" bilder, men det gick dåligt och vi gav upp och gick stack för att käka istället. allt vi gjorde var extreeeemt ansträngande, till slut hamnade vi i city där vi satt en lång stund tillsammans med ado. nä jag minns fan inte vad vi gjorde helt. mitt minne är helt sjukt cp, nu kanske ni fattar varför jag skrev sommardagbok.

det här var min näst sista dag i jajce. här skulle familjen på sightseeing. bakom oss ser man jajce, stari grad som tornar upp sig ovanför staden.

så skulle vi ta oss igenom lite skog för att komma till ett ställe som innan kriget var en kafic där man i princip satt och hade asbra utsikt över vattenfallet medan man satt och smuttade på sitt morgonkaffe.

här är utsikten jag pratar om.

det här är inas sista kväll. det började rätt segt eftersom alla tre var trötta och typ lite depp haha. vi satt först med min killkompis A och hans polare A och jag kände shit det här kommer aldrig att gå för vi var så sega och ingen orkade engagera sig i nått snack. det började bli lite jobbigt och vi var lite sugna på att sticka och ta en promenad, men så började dom beställa in drinkar, och vi var tyvärr inte i stånd till att tacka nej. från början smuttade alla tre lite tveksamt men sen tänkte äh vad fasen kan lika gärna slå hål på allt och därmed var snacket i full gång och vi hade det kul.

elizabeta (bosniskt uttal) was there. jag älskar den här bilden på irma,  jag har lyckats fotografera något unikt, den här känslan, ni ser hur hon njuter, det var ungefär så här det var för det mesta.

och kleopatra was there aswell

men izabela var inte riktigt med på det här. det jag har på huvudet är en sån liten grej man lägger sockerpåsar i, det var lite prat om att ina skulle snatta en sådan, som ett minne, jag vet inte om hon gjorde det.

sen när vi kände att nä nu var det dags för lite promenad så gick vi tre, tackade för drinkarna och stack. vi är dåliga på att vara tacksamma tyvärr och pallade inte att bjuda på oss själva längre (taskigt al jebiga vi var trötta). det blev dock lite pinsamt när vi mötte upp edo och hans polare för att sedan efter ca fem minuter efter att vi stack ifrån de första killanrna träffade dom igen medan vi var med edo. det hela var lite eeeeeeh obvious. så vi stack helt, mot dolce (förra årets the place 2 b) och där hände en sjuk grej.

medan vi alla stod och väntade på ina, kommer en brud fram till mig och undrar om hon kan få ta kort på mig. först trodde jag att hon menade att jag skulle ta kort på henne och hennes gäng så när jag sträcker mig efter kameran säger hon ba nej nej allstå min kusin *pekar på kussen* (allstå är man 24+ och ber sin tjejkusin att ragga åt en så uppfattas det enbart lite efterblivet) tycker att du är skitsöt och vill ta kort med dig. eh jaha, måste säga att jag blev lite överraskad, men tjaaaa. så snubben ställde sig vid mig och en annan kusse till henne ställde sig på min andra sida, så *snap* tog hon ett kort och sedan ville hon att jag typ skulle posa med snubbarna och ta fler kort, allstå jag visste fan inte vem som var mer bäng om det var hon med sina ideer eller om det var jag som ens ställde upp på detta. gud allt var så cheesy och fjantigt, den här snubben då var lite exatiskt över att vi ens pratade, och är någon kille sådär "exatisk" så blir det så fel och jag stod bara och stirrade dumt på honom. ah allstå.

och just det, kom på det nu haha. det slutade ju inte där. utan vi gick därifrån, så kommer vi tillbaka en andra gång, så sitter samma sällskap fortfarande kvar och alla i sällskapet ba hojtar eyy här har vi henne igen, så fortsätter dom ba aa kom och sätt dig här en stund. så säger kussen låt mig bjuda dig på en drink. allstå HA HA,  en kille som säger "låt mig bjuda dig på en drink" är typ dödsförklarad, i mina öron klingar det såå retard:aktigt. herregud antigen så köper du den där drinken utan att yttra något så cheesy eller så gör du inget av det. men lika bra att han inte gjorde det, hade verkligen inte pallat att sitta med honom. känner mig lite elak, men gud så lam han verkade. ja värsta historien.

det här var min sista kväll. det var bara jag och irma som var kvar av tjejerna. vi satt som vanligt i city och jag kan slå vad om att bartenderna (A, A och L) saknar oss haha *egooo*. ah haha, kom på en till sak nu. på city jobbar två bartendrar som vi var supertjenis med, men så fanns det en som vi inte alls var lika tjenis med, jag uppfattade honom som klumpig någon gång och sedan dess har vi kallat honom den klumpiga (smotani) bartendern, han har egentligen aldrig snackat med oss och vi har inte heller ägnat honom någon uppmärksamhet. men så en kväll när vi festade i city (även kallat som den bästa kvällen i jajce) så tyckte han att vi var asroliga och allmänt pepp liksom, den kvällen spräckte vi hans lilla "mur" och sedan dess så verkar det som att han tror att vi är supertjenis med honom också. sista kvällen satt vi där, jag och irma och snackade så plötsligt så kom han och satte sig med oss (när han fick fem minuter över, han hade paus haha). allt var så komiskt/gulligt och jag irma gav varandra en snabb blick och han satt där och skulle vara cool men det var så uppenbart att han var nervös och allt var så puttinuttigt haha *aaaawwww*

okej det var första delen. andra bilder kommer en annan gång.
nu ska jag gå och sova. det tog mig en evighet att skriva allt här. nu ska jag gå ich sova. hejdå


Kommentarer
Postat av: nerko

super reportaza nego sto smo ja i ari tako ruzni?

2008-08-25 @ 10:50:07
Postat av: Maida

" så lycka till med att hitta dig en livspartner. "



Ako se trudis, nadjes :P jest da bude onda od jaranica ti rodjak ili brat.. al nema veze :P hehehe

Extra slike :)

Saknam vas puno!



Ljuuuubim

2008-08-25 @ 11:38:36
URL: http://maiidiic.blogg.se/
Postat av: magziiigazziiiggaaah

nerko: jelde, jag kände mig rätt stolt när jag sattdär vid halv fyra på morgonen och skrev. ma niste ruzni, vec kamera ne zna slikati kako treba.



maida: haha pa ti si sebi nasla, lahko je tebi :D missu2. puss!

2008-08-25 @ 15:57:02
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: nerko

e pa jel to ona noc kad je ari meni rekao "jesi ti ufuran" haha ???

2008-08-25 @ 19:37:49
Postat av: nicole

okey, nu tycker jag detta har förvandlas alldeles för mycket till en musseblogg. Jag kräver att det skrivs på svenska så jag kan hänga me oxå... sur smile

2008-08-25 @ 19:48:24
URL: http://malta.webblogg.se/
Postat av: nerko

Kära nicole,

jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Jag är inte van att skriva på svenska när jag kommunicerar med mina lansmän. Jag är dessutom dålig på språk men ska försöka bättra mig och skriva på svenska i fortsättningen, för din skull då!



2008-08-25 @ 20:21:50
Postat av: nicole

taaaaaaaaaack du, äntligen nån som är vettig från det där bosnienlandet! Finally! Bra att du har vettiga släktingar, Baggis. Lite svenskalektioner bara så har vi fixat biffen. Komvux nästa?

2008-08-25 @ 23:19:29
URL: http://malta.webblogg.se/
Postat av: nerko

Ja precis, jag borde ansluta till en kurs s.k. svenska 2000, tillsammans med massa eritreaner, bolivianer, folk från haiti, maroco, burundi, himalaya mm mm! Det var ett lysande förslag. Tack Nicole, jag ska be de att genast påbörja mina studier!



Korrläst? Ja, jag kan inte skriva bättre än så

2008-08-26 @ 00:19:02
Postat av: magziiigazziiiggaaah

jag dööööör "s.k svenska 2000" HAHHAH.

2008-08-26 @ 00:33:28
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Gabz

Hahahaha vem har så fula tår?!? hahaha

2008-08-29 @ 11:44:31
Postat av: Anonym

Tips: www.metrobloggen.se/STHLMstreetstyle

2008-09-17 @ 14:41:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0