jag jag jag!

tänkte jag skulle posta en bild innan jag sticker. kom på att pappa går upp vid fem och inte halv sex. så nu har jag 12 minuter på mig att fixa det här och sedan smyga upp till rummet. men som sagt, TÄNKTE posta en bild men så bläddrar jag igenom 600 av sommarens bilder och inser att det här är den minst egoistiska sommar jag har haft eftersom det knappt finns några egobilder. endast fem bilder där jag är helt själv, annars är jag alltid med nån av mina brudar. helt sjukt. vad hände med att ta hundra nästan exakt likadana bilder bara på sig själv och spara varenda en?? jag att tror jag börjar bli vuxen. hursomhelst för att ni ska minnas mig som den normala människa jag är så kommer här en bild.

lite "konstnärlig" touch över bilden, eller vad säger ni? det här var i för övrigt den mest lama bilden av de bilder där jag är själv. men jag tycker nästan att jag är lite het med min halvöppna mun.

Kommentarer
Postat av: nerko

ma nisi normalna, sjedis do 5. al nije to nista ja sam sjedio do 6 haha

2008-08-21 @ 09:52:35
Postat av: Edina

"aj, sträckte precis mina äggstockar." Haha! Du är för skön! (Och din teckning är skitnice!) peace!

2008-08-21 @ 10:30:14
URL: http://omgedina.blogspot.com
Postat av: magziiigazziiiggaaah

nerko: haha, ali se bojim tate pa ne smijem do sest, znam kako me pogleda kad me nadje za kompjuterom u pet tako da.....kad budem stanovala sama DÅ DÅ, ima da do 7 sjedim :D



edina: haha tack sötis :)

2008-08-21 @ 14:32:31
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0