bajs i anus

vilken underbar dag. jag har haft så jävla tråkigt så jag kunde lika gärna ha sovit bort den.

jag har suttit med papper och ännu mer papper för att fixa allt med lägenheten, skicka iväg kontraktet, maila syon angående maltaintyg och fyllt i csn. gud så tråkigt.

kanske äter jag middag snart, tar sedan en promenad för att "rensa tankarna" även om det inte finns något att rensa, och kanske sover jag över hos farmor ikväll bara för att.

jag känner mig sååååååååå tråkig *gnällig unge* och livlös här i kycklingaryd. skulle jag mot någon förmodan få för mig att gå ut och ta en promenad till torget typ så hade jag inte träffat på någon så sjukt pepp är den här stan. not. hade någon erbjudit mig fem tusen spänn för att jag skulle springa naken genom den biten av staden som kallas centrum så hade jag gjort det. finns ändå ingen risk att någon ser snygga mig all nude. möjligtvis pålsson, men han är full hela tiden så han lär inte komma ihåg nått, eller han tjocka störda snubben som hälsar på alla med ett äckligt snuskflin upptryck över halva fejjan, han hade kanske flåsat lite, flinat och hejat och sedan hade han också glömt bort det.

ja...och nu ska jag gå och äta.

Kommentarer
Postat av: nicole

men va kul att du trivs i lilla hålan! Håll ut snart flyttar du till storstaden Kalmar! ;) PUUUUUUUUUUUUUUSS

2008-08-16 @ 17:16:12
URL: http://malta.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0