turistbesök nr2

för några dagar sedan bokade vi en turistresa till Gozo, Maltas nästa största ö, för att kolla läget där. det gick inte så bra. för det första fick vi inte och hann inte kolla läget ordentligt, och för det andra DESSA JOBBIGA SPANJORER. de babblade oavbrutet under heeeela resan. och herregud, huvudvärk var bara förnamnet. mindre odiskret folkslag får man väl leta efter. och inte nog med att de babblade så verkade de allämnt sega också.

och jag fattar mig inte på länder som har en så stark nationalitetskänsla för sitt land att de inte bryr sig om att lära sig engelska. italienare och fransöser i all ära, men spanjorerna är värst. i varenda mening måste de ha med det där fördröjningsljudet "eeee" (I eee don't understand, eee, what you, eee, are, eee, saying) och så förstår de inte ett ord.

när vi bodde på university residence så hade vi tre tjejer från spanien på vår korre, och man kunde fråga dom hur de mådde och de svarade att frukosten var god.

visst, dom är heta, snygga och mörka, men helt jävla hopplösa.

jag och nicole var extra svenniga idag och störde oss på att de aldrig kunde komma i tid. de kom alltid försent. vi hade nog föredragit att åka med pensionärsligan istället för dom här lata spanjorerna. vi uppfattades nog som de sura tjejerna-från-något-land-kanske-tyskland?, och man kände hatvibbarna från deras sida haha.
bitterkärringarna från sverige.

gladast var jag när jag fick käka lax och på båten när vi slapp våra hatobjekt. jag hann somna på min väska eftersom min hjärna var helt slut. stackars.

vi till en regning malta. sliema var helt nerblött med regn och vi var dygnsura. sista biten hem tog jag av mig mina sandaler eftersom dom var hala av allt regn. jag kände mig lite trashig, som brudarna på slampgatan.
113361-912
vi kollade på azur window och sedan däckade jag
113361-910
i väntan på färjan
113361-909
victoria beach eller bay, eller vad det nu är
113361-908
nicole fyndar
113361-907
nicole posar
113361-905
anonym kvinna 21


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0